zambesc.com RSS Feed

Guvernul Dragnea someaza cainii sa nu umble in grupuri

Ca urmare a manifestatiilor desfasurate in toata tara, guvernul Dragnea intentioneaza sa promulge o lege care sa nu permita circulatia sau stationarea in grupuri mai mari de doi indivizi. Si aici intra nu doar cetatenii acestai tari, ci si patrupedele. In consecinta orice haita de caini care depaseste doi indivizi va fi sactionata. La fel se va intampla si cu oile, acestea vor avea voie sa mearga la pascut in grup de doua. In caz contrar grupul de mioare, sau catei, vor fi considerati mineri, iar riposta va fi pe masura. Singurele exceptii sunt situatiile in care tot al treilea individ din grup va avea o pancarda cu ,, Dragnea te amnistiem”.

In consecinta, daca cumva trebuie sa mergeti dupa copil la gradinita sau scoala, sau poate va doriti sa scoateti oile la aer, ar fi util sa aveti o pancarda pro Dragnea. Altfel s-ar putea sa fiti acuzati de mineriada si lovitura de stat.

, , ,

Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*