zambesc.com RSS Feed

Pizza Hut Timisoara

Imi place pizza dar am devenit din ce in ce mai pretentios. Astfel daca acum 2, 3 ani Pizza Hut mi se parea excelenta, acum nu prea ma incanta.pizza Hut Ieri am iesit la o pizza, si dupa mult timp de pauza in a vizita Pizza Hut, am poposit la Pizza Hut din Timisoara, adica in incinta Iulius Mall. Locatiea este ok, ospatarii de asemenea foarte serviabili, dar pizza nu imi mai place.

bruschete

Probabil m-am obisnuit cu altceva, adica cu pizza romaneasca pe vatra, altfel nu imi explic. Pur si simplu mi se pare sintetica pizza cu tot cu blat, dar mai ales ingredientele. Totul pare scos de la conserva, in comparatie cu pizza de la alte pizzerii. Am comandat o Super Suprema cu blat pufos, dar am mancat si o felie din Chicago, amandoua mi s-au parut nereusite. Parca le-am facut eu acasa si am uitat sa adaug ceva. Probabil acesta este rezultatul cand vorbim de un produs care este fabricat la nivel international, adica se exagereaza cu industrializarea lui, astfel incat undeva pe drum se pierde esenta..adica gustul in cazul de fata.

pizza hut in Timisoarapoze pizza hut

Probabil ca sunt multe persoane care au alte pareri despre Pizza Hut, dar eu le-as spune sa guste si pizza altor pizzerii. Nu vreau sa dau nume, sa fac reclama, dar prin Timisoara gasim cel putin zece pizerii care sunt peste Pizza Hut la gust, dar din pacate majoritatea cu minusuri la capitolul personal.

Pizza Hut exceleaza la ambianta, dar pierde din punctul meu de vedere la gust. Intr-un cuvant totul arata foarte bine chiar si pizza doar ca lipseste gustul.

, , , , ,
8 Comentarii
 1. tim :

  A zis pe data de 5 noiembrie, 2013

  Ma bucur ca ai renuntat la PH, nu a fost cine stie ce.

 2. Yamasha :

  A zis pe data de 5 noiembrie, 2013

  eu nu prea iau de la aceleasi pizzerii. pe mine ma intereseaza sa aiba blatul subtire si sa fie cat mai gustoase happy

 3. Adriana :

  A zis pe data de 14 noiembrie, 2013

  Mie inca mi se pare cea mai buna pizza pe care am mancat-o. Sunt foarte bune preparatele lor!

 4. dePop :

  A zis pe data de 14 noiembrie, 2013

  Adriana@

  Inseamna ca nu prea ai mancat pizza buna happy

 5. diana :

  A zis pe data de 9 decembrie, 2013

  pizza cheeseburger denumita ”o noua combinatie nebuna” as spune o pizza ORIBILA, in valoare de 40 lei in care gasesti un blat necopt,ingrediente aproape greu de perceput la acest pret .cu toate ca am sesizat nemultumirea nu s-a luat nici o masura. nu a-ti pierdut 3 clienti ci mult mai multi,dar probabil ca nu este interesant pentru voi nici pentru managerul vostru din Mall Timisoara poate ca va fi interesanta companie la care o sa am grija sa ajunga informatia!

 6. dePop :

  A zis pe data de 9 decembrie, 2013

  Diana@

  In sfarsit nu sunt singurul caruia nu ii place Pizza Hut…parca e totul de la conserva.

  Diana daca vrei sa relatezi experienta ta in amanunt, iti pot publica un articol pe acest blog.

 7. Daniel Iordache :

  A zis pe data de 10 februarie, 2014

  La Pizza Hut e cea mai buna pizza din oras.
  Eu nu am gasit o pizza mai buna ca cele de la HUT

 8. dePop :

  A zis pe data de 11 februarie, 2014

  Daniel Iordache@

  Eu iti recomand sa vizitezi si alte pizzeri, e foarte posibil sa iti schimbi radical opinia.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*