Pizza Hut Timisoara

Imi place pizza dar am devenit din ce in ce mai pretentios. Astfel daca acum 2, 3 ani Pizza Hut mi se parea excelenta, acum nu prea ma incanta.pizza Hut Ieri am iesit la o pizza, si dupa mult timp de pauza in a vizita Pizza Hut, am poposit la Pizza Hut din Timisoara, adica in incinta Iulius Mall. Locatiea este ok, ospatarii de asemenea foarte serviabili, dar pizza nu imi mai place.

bruschete

Probabil m-am obisnuit cu altceva, adica cu pizza romaneasca pe vatra, altfel nu imi explic. Pur si simplu mi se pare sintetica pizza cu tot cu blat, dar mai ales ingredientele. Totul pare scos de la conserva, in comparatie cu pizza de la alte pizzerii. Am comandat o Super Suprema cu blat pufos, dar am mancat si o felie din Chicago, amandoua mi s-au parut nereusite. Parca le-am facut eu acasa si am uitat sa adaug ceva. Probabil acesta este rezultatul cand vorbim de un produs care este fabricat la nivel international, adica se exagereaza cu industrializarea lui, astfel incat undeva pe drum se pierde esenta..adica gustul in cazul de fata.

pizza hut in Timisoarapoze pizza hut

Probabil ca sunt multe persoane care au alte pareri despre Pizza Hut, dar eu le-as spune sa guste si pizza altor pizzerii. Nu vreau sa dau nume, sa fac reclama, dar prin Timisoara gasim cel putin zece pizerii care sunt peste Pizza Hut la gust, dar din pacate majoritatea cu minusuri la capitolul personal.

Pizza Hut exceleaza la ambianta, dar pierde din punctul meu de vedere la gust. Intr-un cuvant totul arata foarte bine chiar si pizza doar ca lipseste gustul.

8 comments

  1. eu nu prea iau de la aceleasi pizzerii. pe mine ma intereseaza sa aiba blatul subtire si sa fie cat mai gustoase ­čÖé

  2. pizza cheeseburger denumita ”o noua combinatie nebuna” as spune o pizza ORIBILA, in valoare de 40 lei in care gasesti un blat necopt,ingrediente aproape greu de perceput la acest pret .cu toate ca am sesizat nemultumirea nu s-a luat nici o masura. nu a-ti pierdut 3 clienti ci mult mai multi,dar probabil ca nu este interesant pentru voi nici pentru managerul vostru din Mall Timisoara poate ca va fi interesanta companie la care o sa am grija sa ajunga informatia!

  3. Diana@

    In sfarsit nu sunt singurul caruia nu ii place Pizza Hut…parca e totul de la conserva.

    Diana daca vrei sa relatezi experienta ta in amanunt, iti pot publica un articol pe acest blog.

  4. La Pizza Hut e cea mai buna pizza din oras.
    Eu nu am gasit o pizza mai buna ca cele de la HUT

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.