zambesc.com RSS Feed

Englezii vor slabi din cauza romanilor

Nu este o previziune dupa un vis, ci pur si simplu o constatare bazata pe un calcul exact. Deci pot afirma in cunostinta de cauza: da englezii vor slabi din cauza romanilor, vor avea o viata mai sanatoasa. Probabil va ganditi ca le vom fura mancarea de la gura..nu, ii vom obliga sa faca miscare. Cum se va intampla ?…E foarte simplu, Romania va incepe o campanie de promovare turistica in Anglia si in alte cateva tari europene.

Campanie publicitara va fi una foarte agresiva si va presupune mesaje si pe unele mijloacele de transport, adica taxiuri, autobuze etc. Probabil va intrebati..si care e legatura cu slabitul ?..Pai una foarte simpla, voi v-ati urca intr-un taxi sau autobus pe care scrie ,, Hai in Somalia ’’happy . Probabil ca nu, cum probabil nici englezii nu se vor urca intr-un taxi pe care scrie ; ,, Hai in Romania’’. Astfel vor fi nevoiti sa mearga pe jos si implicit sa duca un stil de viata sanatos.

Ce isi vor inchipui englezii confused ca ar putea pati daca se urca intr-un taxi pe care scrie; ,,Hai in Romania’’ ?

– Pai unii s-ar gandi ca taxiul cu pricina nu opreste decat atunci cand ajunge in Romaniaskull.

– Altii probabil isi vor inchipui ca in taxi sunt surorile Cheeky Girl chicken si vor canta pana bietii pasageri vor intra in coma.

– Sau poate unii isi vor inchipui ca in taxiul cu pricina stau cativa puradei monkey care te scuipa daca nu le dai bani.

, , , ,
Un Comentariu
  1. Dorian :

    A zis pe data de 5 noiembrie, 2013

    Sa vezi la ce cura de slabire or sa intre englezii de la 1 ianuarie. Vor incepe sa fuga de romani pe strada, nu se vor mai plimba agale happy


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*