Englezii vor slabi din cauza romanilor

Nu este o previziune dupa un vis, ci pur si simplu o constatare bazata pe un calcul exact. Deci pot afirma in cunostinta de cauza: da englezii vor slabi din cauza romanilor, vor avea o viata mai sanatoasa. Probabil va ganditi ca le vom fura mancarea de la gura..nu, ii vom obliga sa faca miscare. Cum se va intampla ?…E foarte simplu, Romania va incepe o campanie de promovare turistica in Anglia si in alte cateva tari europene.

Campanie publicitara va fi una foarte agresiva si va presupune mesaje si pe unele mijloacele de transport, adica taxiuri, autobuze etc. Probabil va intrebati..si care e legatura cu slabitul ?..Pai una foarte simpla, voi v-ati urca intr-un taxi sau autobus pe care scrie ,, Hai in Somalia ’’:) . Probabil ca nu, cum probabil nici englezii nu se vor urca intr-un taxi pe care scrie ; ,, Hai in Romania’’. Astfel vor fi nevoiti sa mearga pe jos si implicit sa duca un stil de viata sanatos.

Ce isi vor inchipui englezii :-/ ca ar putea pati daca se urca intr-un taxi pe care scrie; ,,Hai in Romania’’ ?

– Pai unii s-ar gandi ca taxiul cu pricina nu opreste decat atunci cand ajunge in Romania8-X.

– Altii probabil isi vor inchipui ca in taxi sunt surorile Cheeky Girl ~:> si vor canta pana bietii pasageri vor intra in coma.

– Sau poate unii isi vor inchipui ca in taxiul cu pricina stau cativa puradei :(|) care te scuipa daca nu le dai bani.

One comment

  1. Sa vezi la ce cura de slabire or sa intre englezii de la 1 ianuarie. Vor incepe sa fuga de romani pe strada, nu se vor mai plimba agale 🙂

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.