zambesc.com RSS Feed

Guvernul Dragnea doreste sa anuleze Unirea Principatelor Romane pe motiv ca nu a existat o autorizatie

In curand e posibil sa ramanem fara cateva evenimente, ba chiar sa stergem cate ceva de prin carti. Si toate acestea pe buna dreptate. Domnul Dragnea doreste sa fie corect pana la capat. Tot ceea ce s-a infaptuit ,, ilegal” va trebui sa dispara din viata noastra. In consecinta vor fi anulate toate evenimentele care au incalcat legea.

Toate manifestatiile fara autorizatie devin nule, iar faptasii sau urmasii acestora vor fi amendati de jandarmerie. Astfel urmatoarele evenimente vor fi anulate :

Rascoala lui Horea, Closca si Crisan
Toti cei care poarta numele de Horea, Closca sau Crisan vor fi amendati cu cate 500 de lei de catre jandarmerie.

Rascoala condusa de Gheorghe Doja
Toti cei care au adresele pe strada Gh. Doja, vor fi amendati cu cate 500 lei.

Rascoala de la 1907
Toti cei care au cereri nerezolvate in privnta retrocedarii pamantului vor fi amendati cu 1000 de lei..Asa sa se sature de cerut pamant.

Unirea Principatelor Romane 24 ianuarie 1859 – Anulata, lipsa autorizatie, eveniment ilegal. Ba mai mult, toti cei care vor dansa hore, sarbe vor fi amendati. Indiferent ca vor dansa la vreo serbare campeneasca sau nunta.

Si lista poate continua, inclusiv Revolutia din ’89 va fi anulata si acest eveniment nu a primit autorizatie din partea comunistilor. Mai raman sa fie cercetate cateva evenimente in care a fost implicat Stefan Cel Mare. Se pare ca si acesta i-a batut pe turci fara autorizatie. Daca se va dovedi acest lucru, e posibil sa trebuiasca sa ii despagubim. Probabil ne vor cere sa ne convertim la islam si sa devenim mai turci decat turcii. Ca doar trebuie sa fii turc si sa nu intelegi pe ce pui stampila cand votezi.

, , , ,

Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*