Prieten la un click distanta

Fiecare dintre noi detine un ,, portofoliu” de prieteni, sau cel putin asa ii consideram noi. Nu vreau sa stabilesc un criteriu, sablon care sa defineasca un prieten, din experienta insa pot spune sigur ca prietenii ii cunoastem in timp. Asadar daca in cercul tau de prieteni sunt doar persoane pe care le stii de cateva luni, aceia sigur nu-ti sunt prieteni. De asemenea daca ai un prieten care vorbeste limba chineza ori de cate ori ii ceri sa te ajute cu ceva eu zic sa verifici mai bine. Si situatiile in care prietenul este foarte saritor cand tu nu esti prin zona pot dauna, adica prietenul care iti consoleaza nevasta, prietena sau amanta.

Dar acum nu trebuie sa fim suspiciosi cu toata lumea, evident exista si prieteni adevarati care sunt oricand gata sa iti ofere un chibrit daca vrei sa iti verifici rezervorul…, evident glumesc….prieteni exista. Iar acestia sunt acele persoane care isi respecta promisiunile.

Iata un slogan care m-a facut sa scriu acest articol : Oktal ,, Promisiuni respectate. Din 1999″. Oktal dupa cum bine stiti este un magazin online lansat in 1999. De atunci multe s-au schimbat, desfiintat, falimentat, etc..Oktal insa a ramas acelasi, mai mult chiar ne-a tinut la curent cu tot ceea ce este nou si bun. Promisiunea onorata este cel mai important argument intr-o prietenie, da pot spune ca a fi client Oktal e ceva mai mult. Si aceasta deoarece exista reguli respectate, iar daca vorbim de surprize acestea sunt doar bune.

Magazinul online Oktal este membru fondator al Asociatiei Romane a Magazinelor Online din Romania, asociatie care promoveaza codul de bune practici in comertul online din Romania. Acesta nu poate decat sa garanteze rapiditate si profesionalism in ceea ce priveste relatia cu clientul,iar pentru mine inseamna prietenie. Probabil multi o sa va ganditi ca am o problema, ma imprietenesc cu un magazin online,…da putem vorbi de prietenie, doar un prieten iti poate oferi un pret bun, un sfat bun, si o rezolvare prompta la orice problema ivita.

Daca ai nevoie de un sfat in alegerea unui aparat foto, laptop sau poate a unui produs electrocasnic intreaba un prieten specialist in domeniu. In general de la un prieten astepti tot mai mult, de la un grup de prieteni care fac ceea ce este Oktal trebuie sa ai pretentii si mai mari. Daca pana acum au fost :

– cei mai seriosi
– cei mai longevivi
– cei mai rapizi
– cei mai prieteni

Nu pot decat sa ma astept sa pastreze ritmul si poate si mai multe provocari pentru blogeri.

Acest articol este o tema de participare la concursul Super Blog 2012

5 comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.