Incarcator laptop

Este o drama sa ramai fara unul din ,,cei mai buni prieteni”. Zilele acestea fiind in concediu am simtit pe pielea mea ce inseamna sa ramai cu laptopul mort. Stiu ca nu am avut grija de el cu toate astea nu ma asteptam sa cedeze, practic el nu ar fi cedat, mai bine spus nu a avut incotro.

Prieten la un click distanta

Fiecare dintre noi detine un ,, portofoliu” de prieteni, sau cel putin asa ii consideram noi. Nu vreau sa stabilesc un criteriu, sablon care sa defineasca un prieten, din experienta insa pot spune sigur ca prietenii ii cunoastem in timp.

Tastatura laptop

Sunt un utilizator din categoria celor ,, inraiti” ai calculatorului, sau mai degraba spus al laptopului. Adica nu trece o zi fara sa fiu prezent pe internet cateva ore bune, uneori aproape toata ziua am un laptop deschis alaturi.

Un MacBook Air pentru un an

Pentru a celebra deschiderea iStyle Cotroceni s-a lansat un concurs. Premiul concursului un MacBook Air. Pentru un an. Adica iti dau laptopul sa il folosesti un an de zile. Cam „ciudat” premiul dar pentru mine e destul de interesant. Si va spun imediat de ce.

Cum beneficiezi, in Romania, de garantia pentru un laptop Sony VAIO

Sa zicem ca ti-ai cumparat un laptop Sony Vaio. Nu conteaza pretul, care in general e mai mare decat la un laptop normal. Si de asemenea nu conteaza modelul. Conteaza doar ca e Sony VAIO. E, si intr-o zi te trezesti ca nu mai merge. Din cine stie ce motiv.

Castiga un laptop Apple MacBook Pro de la bestjobs. Dubios concurs !

Ok, bestjobs a lansat un concurs ce are ca premiu un laptop MacBook Pro. Un concurs destul de simplu, la care nu trebuie sa faci prea mare lucru. Insa regulamentul e dubios rau. Plus ca se schimba din mers.

Memorie pentru laptop

Pentru ca azi mi-a trecut prin gand sa imi upgradez memoria laptopului, m-am apucat sa caut cea mai buna oferta. Adica unde e cel mai ieftin. 😉

Router wireless TRENDnet

De mult tot ziceam sa imi iau un router wireless si astazi s-a intamplat minunea. Mi-am cumparat unul. TRENDnet

De ce sa nu iti iei un laptop la 2000 de RONI

Cum au aparut tot felul de oferte, promotii si discounturi poti sa gasesti un laptop relativ ieftin. La 1500-2000 de roni. Si bineinteles ca multi copii au inceput sa ii scrie mosului : „eu vreau de la mosul un laptop„. Iar la unii mosul le aduce ce isi doresc. Un laptop la 2000 de roni: AMD Athlon, 1 giga de ram si placa video onboard. Si pe care bineinteles ca…

Asus X72VR-7S04 acum si in oferta de la UltraPro

Dupa ce acum cateva zile UltraPro facea de zor publicitate pentru concurenta, intre timp si-au dat seama ca ar fi bine sa apara si in oferta lor laptopul care e subiectul concursului: Asus X72VR-7S04. Pret: 3399.00 RON Dincolo era mai ieftin. 😉