Castiga un laptop Apple MacBook Pro de la bestjobs. Dubios concurs !

Ok, bestjobs a lansat un concurs ce are ca premiu un laptop MacBook Pro. Un concurs destul de simplu, la care nu trebuie sa faci prea mare lucru.
Insa regulamentul e dubios rau. Plus ca se schimba din mers.

Si nu, nu sunt singurul care e observat asta. In continuare, un scurt paragaf de la o alta persoana nemultumita de acest concurs:

Concurs bestjobs -castiga un laptop MacBook Pro

Deci, daca in regulament scrie:

MODUL DE DESFASURARE A CONCURSULUI SI MODALITATEA DE DESEMNARE A CASTIGATORULUI
Fiecare concurent va trebui ca sa isi invite in reteaua profesionala, cat mai multe contacte, prin intermediul formularului de invitatie de pe http://bestjobs.ro. Utilizatorul cu cele mai multe invitatii acceptate va fi desemnat castigator al concursului. Sunt luate in considerare doar invitatiile trimise si acceptate, pe perioada desfasurarii concursului.

Regulament care iti indica ca trebuie sa te apuci imediat de trimis invitatii. Cat mai multe. Adica sa inviti pe cine apuci.
Ceea ce m-am apucat si eu sa fac, cu simt de raspundere. ­čśÇ

Dar apoi, de ce se trezesc sa anunte ?
De asemenea, utilizatorii a caror rata de acceptare a invitatiilor trimise este sub 10% pot fi eliminati din concurs, sub suspiciunea de frauda

Pai intai ma pui sa invit ca nebunul pe cine apuc si apoi, adica la cateva zile dupa ce a pornit concursul, imi spui ca ma descalifici daca lumea nu accepta invitatiile? Cu ce sunt eu de vina ca nu accepta omu invitatia? Ok, nu strang destul invitatii acceptate, nu castig.
Si in plus, cu ce sunt eu de vina ca nu te-ai gandit de la inceput cu grija la concurs. De ce te apuci sa modifici regulamentul din mers? Pe acest principiu poti sa mai adaugi la regulament, asa, peste 2-3 zile: „daca nu te cheama gigel, esti descalificat„. ­čśÉ

Update, la ce s-au mai gandit ei recent. Sa limiteze numarul de invitatii pe care le poti trimite de pe site la 50 pe zi. O idee buna. Cu o singura conditie. Sa fi fost asa de la inceput. Ca acum, in mijlocul jocului, clar defavorizeaza pe cei care nu au aflat de concurs din primele zile. Pentru ca sunt persoane care au peste 3000 de contacte deja. Si daca tu te apuci acum sa participi, si esti limitat la a trimite 50 de invitatii pe zi, pana se termina concursul nu ai nici o sansa sa ii prinzi din urma.

11 comments

  1. Mie mi s-a parut dubios de la bun inceput acest concurs… prin urmare am dat mai multe respingeri decat accept… am descalificat oare pe careva?! :”>

  2. Mai mult decat atat, de azi nici nu poti sa inviti mai mult de 50 de persoane direct de pe site-ul bestjobs. Au niste IT-isti cei de la bestjobs tare rau platiti, e clar, fac niste murdarii extraordinare si-si baga singuri in rahat renumele cat de cat avut pana acum, si pentru ce, pt. un MAC.
    Si e complet aiurea sa impuna prin regulament sa-ti inviti prietenii, pai daca imi sunt prieteni ce o sa fac, o sa-i contactez pe mesageria best jobs sau pun mana direct pe telefon. Ideea de baza ar fi fost sa-ti poti creea o retea de noi cunostinte / colaboratori, cum deja eu am facut pana sa schimbe iar regulamentul cu max. 50 de invitati.

    Si nu trebuie sa te cheme gigel ca sa castigi, ci mos craciun care are deja peste 56000 de contacte – sau vasile, mai ales de are pile. Bravo lui zambesc!

  3. Andrei, stii cumva cum se poate trimite tot ce e scris aici sefilor celor care au organizat concursul? Poate asa se poate schimba ceva in mentalitatea celor care nu respecta regulamentul, ba chiar il schimba pentru a-si atrage premiile si rateaza o buna oportunitate de promovare a unui site.

  4. intr-o tara fara locuri de munca si pe timp de criza e indicat schimbi saitu cu locuri de munca intr-o retea de socializare.asteptam comenturile la cv gen:mamy ce experienta profesionala ai..imi dai id-ul tau?

  5. Salut snut Marian rezident in Centrul de Plasament Ovidiu din Constanta simi doresc so am si eu un Laptop va multumesc

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.