zambesc.com RSS Feed

Incarcator laptop

Este o drama sa ramai fara unul din ,,cei mai buni prieteni”. Zilele acestea fiind in concediu am simtit pe pielea mea ce inseamna sa ramai cu laptopul mort. Stiu ca nu am avut grija de el cu toate astea nu ma asteptam sa cedeze, practic el nu ar fi cedat, mai bine spus nu a avut incotro. Cu alte cuvinte mac-ul meu a murit de foame, nu ca nu i-as fi dat eu de mancare, problema e ca nu am verificat daca inghite. Deci probabil ati inteles…happy..m-a lasat incarcatorul de la laptop si asta atunci cand nu trebuia, adica in concediu.

Acesta este unul din momente cand iti vine sa iti imparti laptopul in mai multe bucati si sa il trimiti in cele patru zari. Am incercat sa ,,resuscitez” incarcatorul, dar degeaba, era mort..thinking..Cablul pare intrerupt undeva, asa cred, in fine, important este cu nu mai incarca. Pe la pensiuni mai gasesti pe cate cineva care sa aibe un laptop identic respectiv incarcator, dar eu nu am avut acest noroc.

Avand un MacBook nu am gasit un incarcator similar. Deja ma si vedeam asteptand cateva saptamani pana imi vine incarcatorul. Sau sa aleg varianta doi sa imi iau alt laptop, bineinteles ceva mai ieftin, din banii de concediu si respectiv sa scurtez perioada de relaxare. Evident o decizie de acest gen nu o iau singur, riscam sa raman singur in concediu, eventual cu laptopul…happy

Femeile nu prea inteleg astfel de lucruri. Si totusi am rezolvat problema am gasit pe net incarcator laptop, am dat de un magazin de accesorii care mi l-a livrat a doua zi…Probabil o sa va intrebati, da si cei cu asta ?..pai e simplu, in urma cu un an, doi, aveam noroc daca gaseam un magazin care sa vanda incarcator pentru mac si atunci asteptai doua saptamani sa iti vina produsul..acum au pe stoc. Sa fie oare un pas mic pentru omenire si un pas mare pentru magazinele online romanesti.

Magazinul care m-a servit prompt se numeste doctor-laptop.ro, daca aveti o problema similara va recomanda sa dati pe la acest magazin.

, , ,
3 Comentarii
 1. Cami :

  A zis pe data de 20 august, 2013

  Incet, incet crestem si noi ca si tara.

 2. vasile :

  A zis pe data de 20 august, 2013

  sa speram ca am intrat si noi in randul lumii!

 3. bogdan :

  A zis pe data de 25 august, 2013

  Foarte bune serviciile celor de la doctor laptop happy


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*