zambesc.com RSS Feed

Putem reclama la OPC un hotel daca nu am dormit bine ?

Nu am auzit pe nimeni sa fii reclamat la Protectia Consumatorului un hotel pentru ca nu a putut sa doarma. Nu ma refer la cei care au probleme cu somnul, ci strict la situatiile cand galagia tine de hotel, pereti neizolati, clienti care se cred la Eurovision sau la opera… Aseara fiind in delegatie, noaptea m-a prins undeva prin Ploiesti, am cautat fara succes cazare prin oras, ca intr-un final sa gasesc ceva in afara orasului.

Pensiunea Schnitzel Haus – Este locatia unde m-am cazat.

Pensiunea Schnitzel haus

Situata la cativa kilometri de Ploiesti in localitatea Paulestii Noi, aparent totul frumos, dar au conditii si servicii mult sub pretul platit. Ok, am trecut peste asta, nu am vrut decat sa merg in camera sa fac un dus si sa ma culc. In prima faza era liniste prin pensiune, dar cand m-am pus in pat din camera vecina au inceput sa se auda tipete de femeie, apoi de barbat. Oamenii lucrau de zor, ba la un moment dat am avut impresia ca s-a intamplat ceva mai putin placut, vocea barbatului suna de parca cineva i-a prins degetele in usa.

In final s-a terminat, ca dupa circa 10 minute sa inceapa din nou, repriza a doua. De data aceasta parca amandoi au prins curaj si mai mare, adica tipau de parca doar ei ar fi fost in toata cladirea.

In fine s-a terminat, sau mai bine spus s-au terminat ei. Mi-am zis gata ma culc, dar nici vorba, cucoana care pana acu cateva minute se dadea soprana, a inceput cu o serie de reprosuri, ba tipa, ba parca canta o doina de jale si de dor clown. Adica dupa tavaleala au inceput sa se certe. Iar eu in loc sa ma odihnesc a trebuit sa ascult povestea urlata si plansa a unei amante care se saturase de promisiuni…Voia si ea acte oficiale.

Solutia din partea pensiunii pentru spectacolul creat, a fost ca s-a dat sonorul mai tare la televizorul de la receptie, doar atat nu ajuta hurry up.

Nu stiu care ar fi pozitia celor de la OPC in astfel de situatii big grin, dar din perspectiva clientului, a mea in acest caz nu prea imi convine sa platesc pentru astfel de servicii hoteliere. Nu o sa ma duc sa depun reclamatie la OPC, dar o sa sterg de pe lista mea de cazare in zona Ploiesti Pensiunea Schnitzel Haus.

Probabil am nimerit la vreo olimpiada si eu nu stiam..tongue

, , , , ,
9 Comentarii
 1. Daniel :

  A zis pe data de 27 februarie, 2014

  Da, ai procedat bine…nu cred ca OPC ar da curs unei asemenea reclamatii

 2. Brasovean razvan :

  A zis pe data de 28 februarie, 2014

  Nu merita sa faci reclamatiile astea. S-ar putea sa ai numa de pierdut. Nu te risca. Incearca sa te informezi inainte sa te cazezi undeva.

 3. dePop :

  A zis pe data de 28 februarie, 2014

  De pierdut ce ?..Timpul…Ce informare poti sa faci la ora 23. Pana la urma o parere mai putin placuta prezentata pe net pote face mai mult deranj decat toata sleahta de la OPC. Nu acesta e scopul insa, hotelieri trebuie sa stie fie constienti de importanta clientului. Poate asa pe viitor se va schimba ceva.

 4. Daniel :

  A zis pe data de 28 februarie, 2014

  Esti un optimist convins dePop…nu uita ca aici e Romania, ce sa se schimbe? hotii de la putere poate…altceva niciodata!

 5. Alexxa :

  A zis pe data de 1 martie, 2014

  laughing))) Foarte tare povestea, pacat ca s-a terminat nasol pentru tine

 6. dePop :

  A zis pe data de 1 martie, 2014

  Daniel@

  Cei care ofera servicii vor trebui sa se schimbe, altfel vor pierde clientii, vor inchide, asta e legea capitalismului.

 7. Daniel :

  A zis pe data de 1 martie, 2014

  Nu cred ca este de speriat ce ai patit tu. Eu am obiceiul sa mai plec in weekend-uri la Sinaia/Busteni. Am intalnit tot felul de oameni, beti, gemete de fete/femei, certuri, alergaturi de copii din camera de deasupra, etc. Cred ca norocul meu este ca am somnul profund si nu aud nimic. Poate te-ar ajuta un vin/vodka/whisky sa te relaxezi inainte sa dormi si sa nu mai auzi tot ce se intampla in camerele vecine.

 8. dePop :

  A zis pe data de 1 martie, 2014

  Daniel @

  Nu e de speriat, e ceva obisnuit, doar ca anumite pensiuni/hoteluri nu au izolatie, pereti cum trebuie, etc. Cand sunt plecat in concediu alta e situatia, insa in cazul de mai sus trebuia sa fiu fresh dimineata, apt de intalniri cu clienti….fara vin sau alte licori magice.

 9. Yamasha :

  A zis pe data de 5 martie, 2014

  Daca ajungeai mai spre centru(ploiesti) sigur gaseai ceva mai ok.
  Oricum, o penalizare mai mare decat cea din Google… nu cred ca poti sa le-o dai…


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*