zambesc.com RSS Feed

Cristoiu ne face o favoare

Butonand televizorul am dat peste o stire a celor de la TVR2, unde acestia prezentau cu mare tam-tam, schimbarile din grila de programe. Printre noutati si tovarasul Cristoiu, care la prima deschidere de falci nu a rezistat sa nu sublinieze faptul ca prezenta lui la TVR2 este o mare favoare facuta postului de televiziune…… Am impresia ca tovarasul Cristoiu nu si-a luat pastila de dimineata, a pupa dosuri stiu multi. Ar fi fost o favoare daca s-ar fi retras la vreo manastire, sau macar in vreun satuc cum a facut-o madam Vlas. Sau pur si simplu daca disparea de tot din presa.

TVR2 era printre putinele posturi care nu erau poluate de ,,intelepti” care au dificultati in a se lega la sireturi. Ca acestia apareau la posturi private e una, dar sa fii platit din bani publici pentru ca behai fara sens nu e normal. Unii nu isi dau seama ca vremea lor a apus, ba mai mult se cred un nou soare….Asta se intampla cand folosesti oglinda pentru a depista hemoroizii, ajungi sa te crezi luminat chiar si in zona mai intunecata.

Cristoiu sau Fernando de la Caransebes la TVR2, rezultatul va fi acelasi, nivelul e tot pe acolo. Unele lucruri trebuie lasate asa cum sunt, exista generatii noi, idei noi, resuscitarea unor epave nu a reusit niciodata.

, ,
3 Comentarii
 1. Yamasha :

  A zis pe data de 26 februarie, 2014

  iese si el la pensie cat de curand…

 2. Vlad :

  A zis pe data de 26 februarie, 2014

  De astea nu mai scapam in veci.

 3. Daniel :

  A zis pe data de 27 februarie, 2014

  Asemenea persoane la pensie? Niciodata!


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*