Cristoiu ne face o favoare

Butonand televizorul am dat peste o stire a celor de la TVR2, unde acestia prezentau cu mare tam-tam, schimbarile din grila de programe. Printre noutati si tovarasul Cristoiu, care la prima deschidere de falci nu a rezistat sa nu sublinieze faptul ca prezenta lui la TVR2 este o mare favoare facuta postului de televiziune…… Am impresia ca tovarasul Cristoiu nu si-a luat pastila de dimineata, a pupa dosuri stiu multi. Ar fi fost o favoare daca s-ar fi retras la vreo manastire, sau macar in vreun satuc cum a facut-o madam Vlas. Sau pur si simplu daca disparea de tot din presa.

TVR2 era printre putinele posturi care nu erau poluate de ,,intelepti” care au dificultati in a se lega la sireturi. Ca acestia apareau la posturi private e una, dar sa fii platit din bani publici pentru ca behai fara sens nu e normal. Unii nu isi dau seama ca vremea lor a apus, ba mai mult se cred un nou soare….Asta se intampla cand folosesti oglinda pentru a depista hemoroizii, ajungi sa te crezi luminat chiar si in zona mai intunecata.

Cristoiu sau Fernando de la Caransebes la TVR2, rezultatul va fi acelasi, nivelul e tot pe acolo. Unele lucruri trebuie lasate asa cum sunt, exista generatii noi, idei noi, resuscitarea unor epave nu a reusit niciodata.

3 comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.