McDonalds Bacau – produse cu gust si miros dubios

Din cand in cand atunci cand sunt plecat cu probleme de serviciu prin tara, poposesc la cate un McDonalds. Asta mai mult din cauza faptului ca nu prea dispun de timp si aveam cat de cat incredere ca produsele nu sunt expirate. Ca nu sunt tocmai sanatoasea e alta poveste, mai facem cate un compromis periodic. Miercuri s-a nimerit sa fiu prin Bacau, m-am oprit la McDrive Bacau, unde am comandat meniul cu aripi pui, singurul meniu pe care il servesc la McDonalds.

Am luat la pachet comanda..mare greseala. Spun asta pentru ca am avut o supriza nu tocmai buna, partial aripile de pui aveau miros de stricat si un gust care nu era deloc ok. Nu toate cele sapte bucati din meniu ci doar doua, bine ca nu am nimerit din prima produsul problema, asa am putut constata ca o parte din produsele stricate sunt ,, strecurate” printre cele bune.

Sincer nu ma asteptam la asa ceva din partea McDonalds, este pentru prima data. Greseala mea a fost faptul ca am luat la pachet meniul si implicit am plecat mai departe, altfel chiar as fi vrut sa discut cu domnii de la McDonalds..pacat ca si in aceasta retea de localuri se lucreaza romaneste.

4 comments

  1. Tot mai des se aud chestii de genul despre Mc in ultimul timp, omida de acum cateva saptamani , azi am mai vazut o poza cu un vierme in mcpuisor..

  2. McDonalds Baia Mare, la fel ca cel din Bacau. Produsele au un miros foarte ciudat si preturile sunt foarte mari si sa nu vorbesc de personal care te scuipa in fata.

  3. Din nefericire, aspectul ‘romaneste’ a inceput sa defineasca munca facuta prost 🙂 Nu mai mananc de mult timp de la MC..

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.