Legumele vor sa fie Mazare

In aceasta perioada din an au loc multe transformari, multe vise, sperantele iau legatura cu realitatea. Iar de mai multe ori acest contact e unul similar cu cel al unei muste care se lipeste de parbrizul unei masini in viteza. Deci cum spuneam si in titlu, in aceasta perioada multe legume spera la o schimbare, cu alte cuvinte multe verze si dovleci vor sa devina oameni mari si printre altele sa isi ia bacul.

Cum in ziua de astazi originalitatea, unicitatea sunt lucruri care nu prea conteaza, viitori lastari ai patriei vor sa fie cum sunt altii. Adica legumele au ca model mazarea, scuze pe domnul Mazare si asta pentru cateva motive simple, citez :

,, Eu il iubesc pe domnul Radu Mazare, pentru ca e baiat de viata si foarte bun in politica. A dus fetele la vot in costum de baie si face invierea pe plaja. L-am prins odata in club un pic ametit si a dat noroc cu mine nu s-a jenat”

..doar noroc..pai e cam putin, ma asteptam la ceva mai mult.

primarul mazare

Nu toti il au ca model pe Mazare, altii il plac pe Ilie Nastase de exemplu, citez :

,, Modelul meu este Ilie Nastase, pentru ca nu ii pasa de gura lumi si s-a insurat de mai multe ori. Cand l-a suparat cineva i-a dat-o la temelie.”

Alta leguma (~~), alta parere, citez : ,, Am un var carciumar care este modelul meu. La el la bar vine si primarul ( probabil Mazare ) si n-are treaba cu SENEPID-ul sau controale. Acuma isi face terasa pe faleza. La el sunt numai bucati. ”

Revenind la musca de mai sus, adica cea care se intalneste cu parbrizul..ce credeti ca ii trece ei prin minte atunci cand se loveste de parbriz ?Va spun eu: fundul…..Cam acelasi lucru as spune eu ca au aceste legume aspirante la mazare in loc de creier..Ne asteapta un viitor extrem de stralucit, atat de stralucit incat pe unii i-a orbit de pe acum.

Poate scoate DNA-ul un ,,ierbicid” si mai scapam de modele cu nume de leguma, insa aceasta nu prea va schimba cu mult situatia, legume absolvente vom avea in fiecare an.

Apropo..tu ce model ai ?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.