Da, se copiază la bac

Da, se copiază la bac. Toată lumea ştie. Asta nu mai e o ştire senzaţională de ani de zile. E pur şi simplu realitatea. Copiază ei profesorii când au examenele de titularizare, despre elevi ce să mă zici.
Dar în fiecare an e aceaşi discuţie. Apar pe la tv oameni oripilaţi şi cărora nu le vine să creadă: Cum, se copiază la noi în ţară? Se copiază la bac?

Da mă, se copiază !
Toată lumea ştie asta şi de multe ori elevii sunt ajutaţi chiar de profesorii care trebuie să îi supravegheze.
Deci dacă vedeţi pe vreunu la tv care habar nu avea până acum că se copiază la bac, ăla e un mare prost. Sau trăieşte pe altă lume.

11 comments

  1. Se copiaza si asta o spun din propria experieta anul acesta din pacate am dat si eu abcul , si am avut in clasa la amte elevi care nu au facut 0 au dat foaia goala si totusi au luat 5,80 , 6 deci imi spuneti si mie de fapt nu e copiere asta e mita nu

  2. @Alexx tu n-ai reusit sa copiezi de zici de altii? Fiecare se descurca in felul lui, bun venit in Romania.

  3. Am impresia ca nici nu mai stiu elevii de unde si ce sa copieze din moment ce au picat atatia anul acesta…

  4. gamerap de copiat da nu am reusit sa copiez dar eu am zis mai sus nu e de copiere s-a dat mita direct la corector asta e problema mare 😉

  5. Este evident ca nu au putut copia si de asta au fost atat de multi picati. Problema e ca fara bac nici vanzator nu te angajezi, sistemul a mai creat o generatie de succes,

  6. Rezultatele examenelor de anul asta sunt dovada concreta ca s-a copiat in nestire in anii trecuti. Si, cu toata parerea de rau pentru prieteni de-ai mei care au picat anul asta…nu este vina profesorilor ca nu au luat ei bacul. Am vazut subiectele de anul asta (eu terminand liceul anul trecut) si nu erau imposibile deloc! Nu era nimic deosebit in structura sau in programa lor, dar majoritatea s-a bazat pe copiat si pe faptul ca amenintarea cu supravegherea video va ramane la acest stadiu…de amenintare. Pacat ca nu au incercat sa se straduiasca macar putin…

  7. S-a copiat , se copiaza cat se mai poate inca dar nu prea se mai poate , subiectele nu au fost chiar foarte grele dar nici noi nu ne putem pregatii pentru toate materiile , oricum se cere prea mult si daca tu ai invatat una si la examen ti se da alta simti ca pica cerul pe tine si in momentul ala de disperare tinzi sa trisezi .

  8. nu stiu cum se copiaza in alte parti, dar la bacul de anul acesta, cel putin anul acesta nu s-a copiat deloc!!! Asa ca va rog, voi astia care va dati doar cu parerea fara a fi in cauza cu discutia… ca mancati rahat daca generalizati!

  9. Bai frate, eu ori sunt prost, ori nu stiu ce sa zic. Eu nu am copiat la bac. Si l-am luat cu o nota foarte mare(acum 2 ani). Deci ori sunt prost, ori mai am pana apar la tv. Ce o tot dati cu atata copiat? Bine ca se mai stopeaza din copiat. Sa mai dea elevii pe la scoala, sa puna mana sa invete, ca d-aia sunt numai prosti peste tot.

  10. Vesti excelente, e 2012 si inca se copiaza la BAC, deci sa imi ceara supraveghetoru sa fac ciorne si pentru restu din sala … ma intreb cum e posibil . Dar asa e la noi, pacat ca va fi asa mereu.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.