zambesc.com RSS Feed

Cat mai e spaga la Enel Timisoara ?

Nu sunt genul care sa impinga plicul, sau sa deschid usa nu stiu carui director cu capul pentru ca mainile sunt ocupate cu caratul pachetelor. Nu ca as fi zgarcit, chiar imi place sa fac cadouri, dar nu imi place sa dau spaga. Si asta dintr-un singur motiv: imi este rusine. Da, imi este rusine de rusinea celui care primeste spaga si imi vine sa vomit atunci cand mi se cere spaga. In urma cu circa trei luni am demarat o lucrare, de fapt un dosar pentru o lucrare ce tine de cei care ne furnizeaza electricitatea. Am finalizat dosarul, depus la Enel, platit, etc. La depunerea dosarului mi s-a comunicat ca locatia cu pricina va fi bransata in doua saptamani. Acesta este termenul dat de ei, este standard, se respecta, etc, asta m-a asigurat doamna de la ghiseu.

Evident am plecat linistit ca totul se rezolva, dar au trecut trei saptamani si nimic, nici vorba de montare contor sau macar o vizita din partea mesterilor de la Enel Timisoara. Evident am mai facut o vizita la Enel, am mers in audienta. Un domn destul de amabil, imi explica ca nici el nu isi da seama ce s-a intamplat, dar se rezolva. Insa nu stie exact cand deoarece daca insista la cei de la furnizare o sa se creada ca el a luat spaga si ei nu confused .

In fine m-am facut ca nu inteleg aluzia sau ce o fi, am plecat dupa ce am fost asigurat ca poate in doua zile o sa fie bransat imobilul, dar 100% se va intampla in patru zile. Trece inca o saptamana si nimic, nici vorba de bransare, nici urma de vreun angajat Enel. Am pus mana pe telefon si am incercat sa aflu ce se intampla, imi raspunde robotul care ma avertizeaza ca sunt inregistrat, iar dupa vreo 15-20 minute de concert telefonic, imi raspunde o domnita. Ii povestesc ce si cum, dupa cateva fraze in care interlocutoarea mea isi prezinta mirarea ca nu s-a rezolvat ma asigura ca se va rezolva in cel mai scurt timp, ii repet cand ? Acelasi raspuns: in cel mai scurt timp.

Cat o fi de scurt timpul la Enel Timisoara ?

Habar n-am ce inseamna cel mai scurt timp in opinia celor de la Enel. Cert e ca au mai trecut doua saptamani si aceeasi situatie. Zilele trecute am mai fost inca o data in audienta, aceleasi discutii, promisiuni..In cel mai scurt timp, etc.

Au trecut deja aproximativ 8 saptamani peste termenul primit initial de la Enel, in acest moment nu pot sa ma intreb decat un singur lucru :

Cat naiba e sapaga la Enel Timisoara ?

, , , ,
Un Comentariu
  1. sign :

    A zis pe data de 3 ianuarie, 2015

    spaga? in romania se cheama cadou sau ajutor financiar celor care au deja banilaughing


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*