Master Chef Sorin Bontea la Timisoara

In aceasta seara fiind la cumparaturi prin Auchan din incinta Iulius Mall am dat nas in nas cu Master Chef Sorin Bontea. Nu a fost intalnirea noastra chiar nas in nas dar pe acolo..:)…, mai exact chef Sorin Bontea dadea autografe stand la o masuta, inconjurat de o gramada de femei, iar eu incercam sa fac cateva poze. Pana la urma am reusit sa surprind cateva imagini din popasul caravanei Ariel la Timisoara. Dupa cum bine probabil stiti Chef Sorin Bontea este imaginea Ariel.

Ca o concluzie personala Master Chef Bontea nu e chiar asa de sever pe cum arata la tv, e chiar o persoana ok.., am venit cu aceasta precizare pentru ca am fost unul din cei care l-au criticat la momentul respectiv. Interesanta campanie a celor de la Ariel, ca om de publicitate inclin sa spun ca e o alegere foarte potrivita.

Iata cateva imagini cu Chef Sorin Bontea la Auchan Timisoara :

Astept totusi sa inceapa Master Chef, parca acolo i se potriveste mai mult rolul lu’ Chef Sorin Bontea,..sper sa nu il corupa intre timp cei de la Antena si astfel sa dispara de la Pro Tv. Spun asta dupa ce am vizionat Top Chef, o emisiune mult sub Master Chef, desi participantii sunt toti profesionisti,..cel putin teoretic.

One comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.