Super Bowl 2012 si reclamele

De ani de zile Super Bowl detine recordul de audienta in America si bineinteles recordul in ceea ce priveste contravaloarea a 30 secunde de publicitate. In acest an cei care vor avea difuzari in pauzele publicitare vor achita doar 3,5 milioane de dolari pentru difuzarea unui spot 30 de secunde. Mult, putin, depinde cat se intoarce inapoi prin produsele vandute.

In doua din reclamele ce vor rula in acest an vor fi cateva personaje celebre, e vorba de David Beckham si Jerry Seinfeld. Asteptam si noi ca la editia viitoare, doamna ministru Udrea sa achizitioneze 30 de secunde de difuzare in care sa promoveze turismul romanesc. Ar putea face o reclama in care ea si mister Basescu isi numara banii, sau poate il bagam pe Fernando de la Caransebes cu Boc.

Exista o multitudine de personaje care oricand sunt capabile si disponibile sa ne faca o imagine ,, buna”. Totul ar fi posibil doar daca cei care incaseaza banii, dau comisioane si celor care platesc….altfel degeaba, Guvernul nu cumpara daca angajatii sau cei care semneaza nu isi primesc partea.

Iata una din reclamele care vor rula la Super Bowl 2012 :

10 comments

  1. Nu stiu cat incaseaza, stiam sincer, dar am uitat. ce stiu e faptul ca Protv-ul e cel mai scump post cand vine vorba de reclame, undeva la 50% in plus fata de restul.

  2. In urma cu ceva timp Protv avea in jur la 19500 euro/ 30 de secunde pe oferta si asta la audienta maxima din ce retin, insa nu se vindea la acest pret ci cam la jumatate. Este posibil insa ca in cadrul unor emisiuni gen ,, Romanii au talent “ sa fie mai scump.

  3. Doar firmele care se resecta si au un renume destul de mare isi permit o asemenea investitie in publicitate.
    De multe ori stau si ma gandesc daca se merita investitia si se acopera din acele 30 de secunde, sau e vb doar de renume si imagine

  4. Imi place la nebunie superbowl-ul. Sunt vreo patru ani consecutivi de cand nu l-am pierdut. Este un show de exceptie, o adevarata religie pentru americani :x. Dar si pentru noi!

  5. Sumele care s-au invartit in cadrul acestui eveniment sunt colosale…probabil cele mai mari din istoria televiziunii (ma refer la publicitate)

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.