Femei cu lipici

Toate femeile au frumusetea lor particulara, insa exista o categorie de femei cu lipici. Nu sunt acelea care au in mana un tub de lipici si nici acelea care si-au bagat mana in marmelada. Nu toate au o frumusete iesita din comun, insa au ceva aparte care atrage privirea si interesul unui barbat. Gusturile sunt bineinteles si ele diferite de la barbat la barbat, insa unii dintre noi chiar au gusturi mai greu de inteles. In aceasta duminica unul dintre prietenii mei a primit o vizita mult asteptata din partea unui grup de fete.

Mai exact e vorba de trei fete, despre care am auzit diverse povestioare care laudau domnitele in cauza, iar mie personal imi faceau o impresie buna aceste descrieri. Pot spune ca fara se le vad deja le incadram in categoria fete cu lipici. Insa realitatea tot timpul se ghideaza dupa Legile lui Murphy, cand te astepti la soare vei vedea ceata, cam asta si intamplandu-se. Fetele care au venit in vizita la amicul meu sunt una si una, mai bine spus sunt doua si una.

Una dintre ele este un pic ,,prea multa’’, iar acest lucru e un pic vizibil cam peste tot, aceasta ar fi si varianta cea mai acceptabila, daca tin cont de povestirile prietenului meu. Iar celelalte doua sunt total opuse descrierilor, am remarcat un singur aspect foarte evident : din cauza nasului nu prea se vedea fata bine. Dar cu siguranta si aceste fete au lipici la unii barbati, iar la altii lipiciul lor e doar o marmelada oarecare, cum de fapt a fost si pentru mine.

12 comments

 1. Bineintele, pentru fiecare exista lipici, ca de altfel si in cazul barbatilor. Aceeasi poveste si cu ei….
  Gusturile nu se discuta!

 2. Pai cam asa este orice femeie este frumoasa in felul ei si nu neaparat la fata depinde si de pretentiile baiatului..Si Gusturile nu se discuta..

 3. Si mai este o vorba/doua:
  „Nu exista femeie urata. Doar barbati care nu au baut destul” sau
  „Noaptea toate pisicile sunt negre si femeile frumoase”.

 4. Si ce te faci acum daca intra fetele cu „marmelada” pe blog si citesc articolul? hmmm..
  Frumusetea actioneaza diferit pentru fiecare.

 5. Nu m-am gandit la un astfel de scenariu…sper sa nu ajunga pe blog, desi printr-o mica ,, tradare’’ au sanse sa citeasca…..dar asta e unora le place jazzul….cum spune si titlul unui film, altora le place marmelada sau chiar extra marmelada.:P

 6. Socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ, cred ca asta este cea mai buna fraza in cauza.

 7. Mai toate pokemoanele se cred printese si oricat lipici sau marmelada au tot pokemoane raman.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.