Cand se insoara un barbat ?

Sunt multe femei care cauta acest raspuns, iar eu in calitate de barbat ma simt oarecum obligat sa le dau niste raspunsuri…:) Evident nu putem vorbi de o regula, dar din punct de vedere stiintific exista cateva explicatii.

Femei cu lipici

Toate femeile au frumusetea lor particulara, insa exista o categorie de femei cu lipici. Nu sunt acelea care au in mana un tub de lipici si nici acelea care si-au bagat mana in marmelada.

Fustele si barbatii

Marea majoritate a barbatilor prefera fustele in locul pantalonilor pentru partenerele lor bineinteles. Mai sunt cei care prefera ei sa se imbrace in fuste, insa despre acestea nu vreau sa vorbesc. Ce nu prea imi este clar si greu de acceptat ar fi obiceiul scotienilor.

De ce tipa femeile ?

Sunt o droaie de momente si motive care le fac pe femei sa tipe, cele de bucurie sa spunem ca le inteleg. Este bine sa iti manifesti in exterior ceea ce simti in interior. Dar nu am inteles niciodata de ce tipa femeile daca dau peste un barbat dezbracat necunoscut.

Pentru cine nu urmareste stirile: un barbat s-a aruncat de la un balcon, in Parlament

Stirea zilei: un barbat s-a aruncat de la un balcon, in Parlament. Si tot incidentul a fost filmat.

Cum iti poti schimba numele, la cununie

Daca tot am participat recent la o cununie civila, am aflat si cum iti poti schimba numele dupa ce spui un hotarat DA. Variantele sunt mai multe decat aveam eu habar. Sa zicem ca avem 1 bucata barbat pe care il cheama PrenumeBarbat NumeBarbat si 1 bucata femeie pe care o cheama PrenumeFemeie NumeFemeie. Combinatiile in care iti poti schimba numele sunt urmatoarele: