Cosmote vinde si laxative ?

Din ce stiam Cosmote ofera doar servicii de telefonie mobila. Insa dupa ultima reclama care ma sicaneaza ori de cate ori deschid pagina de la yahoo, cred ca si-au diversificat oferta. Altfel nu imi explic de ce sa o foloseasca pe Oana Pelea intr-o reclama. Ca daca ar fi sa imi dau cu presupusul Oana Pelea ar fi perfecta sa faca reclama la un laxativ, sau la ceva substante vomitive. Cel putin in cazul meu acesta este efectul dupa ce am vizualizat reclama, o usoara senzatie de voma . Nu stiu care a fost conditia care a stat la baza alegerii personajului pentru reclama, tatal acesteia?..probabil… Ca in rest chiar nu gasesc niciun plus, decat daca Cosmote isi doreste sa alunge clientii.

Nu vreau sa fiu rau, sau mai rau..:D..dar asta e realitatea, unii nu sunt potriviti sa prezinte/reprezinte orice. Dar asta nu inseamna ca Oana Pelea nu poate face o reclama la insecticid sau la vreo substanta impotriva rozatoarelor. Cred ca ultima varianta cea cu rozatoarele i s-ar potrivi perfect..:)..manusa.

4 comments

  1. Perfect de acord, nu stiu cum de a fost aleasa, pana si Zana Zanelor era mai buna. Arata de parca nu a dormit vreo 1 saptamana inainte de shooting-ul pentru postere de 1 km patrat de pe toate soselele, magazinele cosmote, romtelecom, nextgen, whatever … Oricum, ideea ramane, perfect de acord!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.