Dispare Cosmote

Nu va speriati nu e vorba de o ciordeala in masa a telefoanelor Cosmote. Acestea vor ramane, vor functiona doar ca reteaua de telefonie nu se va mai numi Cosmote. Adica ceva in genul Conex care a devenit Vodafon, nu stiu daca va fi un plus aceasta schimbare. Din ce am auzit e vorba doar de o alta ,, palarie” dar cu aceeasi

Cosmote vinde si laxative ?

Din ce stiam Cosmote ofera doar servicii de telefonie mobila. Insa dupa ultima reclama care ma sicaneaza ori de cate ori deschid pagina de la yahoo, cred ca si-au diversificat oferta. Altfel nu imi explic de ce sa o foloseasca pe Oana Pelea intr-o reclama.

Cosmote – Reclama profesoara

Sunt mare consumator de reclama, e adevarat insa ca exista si reclame penibile care imi ,,zgarie” urechile sau ochii. Din cand in cand apare cate o reclama care merita si trebuie mentionata. Din aceasta categorie face parte si reclama celor de la Cosmote.

O sugestie pentru companiile de telefonie mobilă

Am şi eu o sugestie pentru firmele de telefonie mobilă. Există numere de aur, numere personalizate şi altfel de numere smechere. Mulţi ar fi tentaţi poate să aibe un număr de ăsta dar problema e că oamenii au deja un număr de telefon şi la care e mai greu să renunţi. Ce ar putea să facă firmele de telefonie mobilă (Orange, Vodafone, Cosmote)?

Internet mobil fara abonament. Comparatie de preturi, Orange, Vodafone, Cosmote

Cautam acum sa imi cumpar si eu o cartela pentru a avea internet mobil. Fara abonament. Am facut o scurta comparatie de preturi pentru cine e interesat.

Cosmote vs. Orange vs. Vodafone – promotii la cartela

Coincidenta sau nu, de fapt sigur nu e coincidenta, Orange, Vodafone si Cosmote au acealeasi promotii la cartele. Acum nu stiu, ori apare promotia intai la una din ele si apoi o adopta si celelalte, ori inainte de a lansa cate o promotie se intalnesc sefii companiilor si se pun toti de acord asupra viitoare promotii.