zambesc.com RSS Feed

Cosmote – Reclama profesoara

Sunt mare consumator de reclama, e adevarat insa ca exista si reclame penibile care imi ,,zgarie” urechile sau ochii. Din cand in cand apare cate o reclama care merita si trebuie mentionata. Din aceasta categorie face parte si reclama celor de la Cosmote. E vorba de spotul ,, Profesoara ”, cel putin acesta e titlul care i se potriveste. O reclama un pic siropoasa, dar placuta. ,, Greutatea” spotului e data si de maestrul Beligan, daca nu a-ti vazut-o va invit sa o urmariti, e un vidioclip care merita vazut pana la capat :

O poezie in imagini as spune eu, mai mult chiar imagini in miscare si mult suflet. Daca as face un top al reclamelor din aceasta categorie, Cosmote ar conduce detasat. De multe ori reclama nu prea e pe aceeasi unda cu serviciul, produsul. Nu ma refer in mod special la Cosmote, desi uneori te astepti la altceva cand esti la un ghiseu…

Acum sa nu va inchipuiti ca vreau sa il vad pe maestrul Beligan la ghiseu happy , dar o fata cat de cat zambitoare, cred ca meritam. Ca doar noi suntem clientii si nu invers.

, , ,
2 Comentarii
  1. IoanaP :

    A zis pe data de 5 iunie, 2013

    Foarte emotionanta reclama, nu stiu daca e din cauza ca sunt putin cam obosita sau alte motive dar imi vine sa plang…

  2. Cosmin :

    A zis pe data de 11 iunie, 2013

    Nu sunt un consumator de reclame dar asta imi place mult.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*