Fara viza in America

Astazi mai multe institutii de presa au prefatat cate un articol care intr-un fel sau altul spunea : fara vize in America. Evident realitatea e cu totul alta, periodic exista o intalnire intre reprezentantii nostri si ai lor. Ai nostri cer, viseaza, ai lor ne dau cu flit. Si tot asa ne prostesc sa mai facem cate ceva pentru poporul american si asta din postura de slugi cu care ne mandrim la toti, incepand cu Putin si pana in fundul Europei. Daca americanii spun drepti noi ne executam, de fapt venim cu oferta trei in unu facem culcat , taras si drepti..sa nu cumva sa ii suparam pe americani.

Cat priveste fara vize in America..momentan nu, nici maine, nici poimaine, poate ieri, dar cum ieri nu mai exista, nici fara vize nu exista. Dar nu trebuie sa ne pierdem speranta, poate intr-o zi americanii vor avea nevoie de slugi chiar la ei acasa, asa sigur ne vor importa si inmatricula imediat.

Adevarul este ca multi ne dorim sa emigram in America, daca ar fi sa fac un calcul peste 50% din cunoscutii mei ar pleca maine. Adica in circa un an am fi cam vreo 9 milioane prin Romania. Dar in schimb am fi cel mai cunoscut popor din lume, cum de fapt am devenit in Europa….America fereste-te ca venim, indiferent daca ne trebuie sau nu vize. Daca nu se schimba nimic la noi, suntem peste voi 😀 in 5 – 10 ani.

3 comments

  1. Sincer nu stiu daca vom intra noi fara vize in America vreo data dar eu tot plec din tara asta…

  2. Americanii au destule slugi cu viza. Daca ar scoate viza s-ar umple de tigani, hoti, cersetori etc.

    Dupa parerea mea, viza nu ar trebui scoasa niciodata. Poate doar procedura de obtinere a ei sa fie putin simplificata, insa conditiile sa ramana in mare aceleasi 🙂

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.