Targ Negreni 7- 9 iunie 2013

Este prima editie de vara a targului la care particip si la prima vedere pot spune ca nu se compara cu targul de toamna. Si aceasta din mai multe perspective, in primul rand vizitatorii au fost in numar extrem de mic, mai multi vanzatori decat cumparatori. La capitolul vanzatori si aici putem vorbi de un numar mult mai mic fata de editia de toamna, dar totusi s-au prezentat onorabil. Desi personal nu am dat peste unii comercianti pe care i-am cunoscut in toamna trecuta si care erau dispusi la tocmeala, astazi majoritatea vanzatorilor vindeau ca la magazin, nu toti dar in mare parte, greu reuseai sa te tocmesti cu cineva.

La targ Negreni gaseai ca de obicei, adica de toate, antichitati din toate categorile, incepand de la tablouri, sfesnice, uniforme militare, butoaie si polonice si terminand cu vestimentatia bunicii. Uneori frumos aranjate, alteori claie peste gramada si mai ales produse care nu au legatura intre ele, adica oja sau chiloti de dama vandute alaturi de cateva statuete din perioada interbelica. Insa toate acestea sunt trecute cu vederea de pasionatii care rascolesc de zor dupa obiectele cautate.

Per ansamblu Targul Negreni din iunie a fost destul de reusit, de fapt este destul de reusit, si maine mai este o zi de targ. Vremea frumoasa si poate spatiul aerisit au compensat diferenta de marime fata de targul din octombrie. Se putea mult mai mult si ma refer la promovare, cu un pic de publicitate se putea ajunge la nivelul targului de toamna. Dar poate la anul va fi mai bine, pana atunci ne vedem la Targul Negreni ce va avea loc in perioada 10 – 13 octombrie.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.