Primarul de la Timisoara crede in magie, zane si pitici.

Astazi primarul Robu a facut public un mare secret:,, calea ferata care traverseaza Timisoara va fi subterana, de asemenea vom avea metrou”…Iar povestea primarului nu se incheie cu : ,, si marmota impacheta ciocolata”. Adica domnul primar chiar vede aceste lucruri desi nu are nici o idee cat costa si de unde bani pentru asa ceva.

Sa nu mai vorbim ca sunt multe alte lipsuri in Timisoara care isi asteapta rezolvarea de peste 10 – 20 de ani, avem o groaza de drumuri fara asfalt, canalizare lipsa si alte neajunsuri. Cu toate astea primarul Robu viseaza, problema e ca viseaza treaz si asta in sedinte, conferinte de presa, etc.

Totusi planul lu’ Robu poate fi pus in practica, iata cateva solutii posibile :

1. Se apuca Robu de pescuit, prinde pestisorul de aur, iar acesta ii indeplineste dorintele, sper doar sa nu ceara inca un mandat la Primaria Timisoara…ca atunci ne-am ars.

2. Ar putea sa lanseze un zvon, cum ca exista mult fier vechi pe sub oras, asa cautatorii de fier sigur ne rezolva de niste tunele pentru metrou.

3. Toate taxele platite de timisoreni raman in oras si nu se mai fura din bani…Cred ca totusi sunt mai multe sanse cu varianta 1 sau 2, varianta 3 iese din discutie, e imposibil de aplicat, respectat.

One comment

  1. Eu cred ca e vorba doar de publicitate, asa mai ies in relief si politicienii, problema e ca debiteaza doar tampenii, in loc sa se ocupe de treburile serioase si stringente pana la urma.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.