De ce Rai ?

Mai toate masinile de pompe funebre au ca numar de inmatriculare ,, rai “ si niciodata cifra 13, ci alte numere. O fi marketing, sau alte prostii pe care nimeni nu le explica pe motiv ca nu sunt credibile explicatiile. De exemplu varianta ,, iad” e tot din trei litere si sigur este mai putin solicitata ca numar de inmatriculare. De ce nicio firma de pompe funebre nu solicita aceasta combinatie, sau probabil, cei de la firma de pompe funebre duc pachetul in iad, dar sub acoprerire…:D..cu numere de rai.

Imi si inchipui ce povestesc beneficiarii; am plecat de acasa cu masina de rai..dar am ajuns in iad.

Cat priveste numarul 13, probabil ca e o superstitie a soferului, nu am alta explicatie, nu vrea sa aibe ghinion cu masina, o pana, sau sa nu i se impute continutul coletului din masina. Oare cei care solicita un transport de genul intreaba: da, ce numere are masina..de rai sau de iad?.. ca noi vrem sa il trimitem in rai….ca in iad o trait toata viata..:D

8 comments

  1. Pe mine mă amuză un general ar „superbei armate române” care și-a pus la „tancul” proprietate personală număr cu WAR.

    De fiecare dată când îl văd cum își târâie bășinile coborând din mașina aia îmi zic:

    Uite-l și pe „Razboinicu’ Luminii”!

  2. Lasand la o parte tenta macabra a discutiei, de numarul 13 se fereste multa lume, nu numai dricurile. Iar cu numele, mi se pare mai mult decat evident, cata lume crezi ca ar cere „dricu ala cu numar de iad”? :)) sa fim seriosi, in tara asta nu avem simtul umorului…

  3. Pana la urma cred ca le e aiurea soferilor sa conduca o masina de pompe funebre cu un mort pe data de 13 care sa mai fie si intr-o vinere si sa mai aiba si la masina numarul 13 IAD. in schimb am vazut pompe funebre cu numele CARPE DIEM. Astia chiar is numarul 1 pe lista mea de „dubiosi”

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.