Judecatoare beata la tribunal

Zilele trecute o judecatoare de la Bucuresti a facut un experiment senzational, s-a imbatat manga inainte de o sedinta de judecata. Pentru acest derapaj colegii ei i-au dat un avertisment, habar nu am ce inseamna, un fel de cartonas galben ,dar fara niciun efect. Ceea ce insa a facut doamna judecator a fost un experiment nevinovat… evident in slujba societatii, a noastra. Voia sa vada daca judeca mai bine in stare de ebrietate sau nu. Raspunsul evident a fost pozitiv, doamna judecator judeca perfect in stare de ebrietate.

Cand esti beat nu mai stii cine a data spaga si cine nu, astfel ii multumesti pe toti. Problema e insa urmatoarea: cum naiba te ridici de pe scaun, si cum naiba sa stai pe scaun atunci cand dormi.

Astfel in acest sens se va da o lege noua, parlamentul o discuta deja. Se vor confectiona scaune speciale pentru ca judecatorii beti sa nu lunece de pe ele, ba mai mult aceste scaune se pot transforma usor in pat, astfel judecatorul va putea trage un pui de somn confortabil. Iar la trezire va fi din nou servit din plosca bahica, ca nu cumva sa se trezeasca din betie si sa emita vreo judecata ,,stramba”.

Traiasca Justitia Romana.

4 comments

  1. si beata si treaza tot aia e… tot decizii dupa ureche iau. ai vazut tu 2 instante sa dea 2 decizii identice? unii achita, altii invinuiesc, etc…

  2. Yamasha@

    E si asta o versiune/realitate, sunt unii oameni care sub influenta alcoolului sunt foarte draguti, darnici…dar mai sunt unii care ar spanzura tot poporul..

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.