zambesc.com RSS Feed

RCA ieftin, cel mai ieftin

Timp de aproape doua luni am beneficiat fara sa imi dau seama de cea mai ieftina asigurare RCA. Da, am avut cea mai ieftina asigurare auto posibila. Asigurarea folosita se numeste ; ,, noroc chior” happy . Nu gresesc daca o denumesc asa si asta deoarece am circulat peste 2000 de km prin tara fara sa am asigurare. Nu am avut niciodata aceasta intentie, pur si simplu stiam ca am asigurare pana prin iulie, cand de fapt asigurarea mea a expirat de aproape doua luni.

In fine nici nu vreau sa ma gandesc prin cate faze am trecut ca prin urechile acului, doar la ultimul drum facut pana la Constanta si inapoi. Evident cum am realizat ca nu am RCA valabil, am lasat masina in fata casei si m-am dus sa caut un RCA ieftin, bun dar nu de la Astra. Cica cei de la Astra nu prea platesc. M-am oprit la prima ,, baraca” mi-au facut cateva oferte, insa mi s-a parut cam scump, diferenta mare fata de anul trecut. M-am dus la alta ,,baraca” unde surpriza tariful RCA desi la aceeasi firma de asigurari diferenta era substantiala in sus.

Am dat un telefon la un amic care gestioneaza o flota auto, poate stie ceva in plus. Raspunsul acestuia m-a dat pe spate, el si-a facut toate asigurarile RCA online pe motiv ca e mai simplu, mai comod, mai ieftin, poti sa vezi ofertele de la toti asiguratorii. Ai o aplicatie numita calculator RCA, unde introduci datele si afli exact cat te costa asigurarea. Nu te influenteaza nimeni cu sfaturi de genul : ,, ia de aici, ca astia sunt buni” sau ,, ia de aici ca astea iti dau un bat de mop” happy .

Nu am descoperit roata, dar pana acum nu mi-am facut RCA online, am cumparat mai de toate dar nu mi-am facut asigurare online, habar nu am de ce. Cert e ca de acum sigur o sa imi iau RCA doar de pe net. Daca si pentru tine conteaza pretul, timpul, dar si faptul ca vei evita o cucoana care va incerca sa te abureasca de ce stie ea ca ai tu nevoie, atunci eu zic sa cauti RCA-ul pe net, sigur vei fi multumit.

, , , , , ,
2 Comentarii
  1. Accident la intersectia Brancoveanu cu 16 Decembrie sau cand arabii fac legea in Timisoara | Zambesc :

    A zis pe data de 26 aprilie, 2014

    […] daca totul se rezolva cu asigurarile, insa arabul a distrus si un stalp de semafor, din ce stiu asigurarea RCA nu acopera asa ceva. Probabil va plati soferul nevinovat. In fine treaba celor implicati, ceea ce […]

  2. Edy :

    A zis pe data de 28 aprilie, 2014

    Am pățiți si eu, chiar mai grav, m-au întors din vama nu aveam RCA valabil de 3 luni, iar verificarea tehnica expirata de 7 luni happy si eu habar nu aveam.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*