zambesc.com RSS Feed

Zâmbeşte ! Mâine va fi mai rău

Nu pe bune, e bine să zâmbeşti. Nu neapărat pentru că mâine va fi mai rău, e posibil ca mâine să fie mai bine. Dar e bine să zâmbeşti atât pentru tine cât şi pentru cei din jur.
Altfel e viaţa când zâmbeşti şi eşti vesel.
Altfel eşti văzut de cei din jur când zâmbeşti.
Şi de multe ori când zâmbeşti ai şanse să primesi un zâmbet înapoi.

Eu zic că îndemnul de mai sus e util şi ar trebui să străbată tot globul, de la un capăt la celalat. Şi cum se poate face asta uşor?
Imprimat pe un avion.
Iar pentru că cei de la KLM au un concurs (cu titlul Tile, Blog and Inspire) prin care orice mesaj (împreună cu o poză) pot ajunge imprimate pre unul din avioanele lor, am făcut şi eu o încercare.

Zâmbeşte ! Mâine va fi mai rău
happy
Aşa că dacă aveţi ceva de spus lumii o puteţi face aici:
https://www.facebook.com/klm.ro?sk=app_191034310940191

De asemenea există şi un concurs (local) legat de acest concurs (internaţional) prin care se poate câştiga un bilet de avion (evident cu KLM) pe ruta Bucureşti-Amsterdam şi retur. Cel mai intersant ar fi să zbori chiar cu avionul pe care vor fi afişate mesajele. Şi să te lauzi prin avion că unul din mesaje de pe fuselaj e al tău. Cu tot cu poză. hee hee

, ,
4 Comentarii
 1. Postolachi Dumitru :

  A zis pe data de 23 mai, 2011

  Tu stii ca eu platesc internetul? Asa ca vreau sa citesc bloguri fara reclame happy

 2. Andrei Dutu :

  A zis pe data de 23 mai, 2011

  Da, dar nu imi platesti mie tongue

 3. adi :

  A zis pe data de 23 mai, 2011

  da, dar si biletele la cinema ar fi mai scumpe fara acele reclame, cinematografele nu si-ar mai permite asa usor sa faca promotii si alte scamatorii de marketing big grin

 4. Ana :

  A zis pe data de 23 mai, 2011

  ba nu, maine va fi mai bine!!!!


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*