E normal ca la cinema să existe publicitate ?

Mie nu prea mi se pare normal.
Să fie publicitate în cinema.
Să te forţeze să te uiţi la nişte porcării când tu de fapt ai venit să vezi un film. Pentru care ai plătit.
Caz concret. Piraţii din Caraibe 4. Ora de începere : 19.00

Dacă îţi faci rezevare de acasă la cel târziu 18.15 (adică cu trei sferturi de oră înainte) trebuie să fi acolo pentru a-ţi ridica biletele. Dacă nu, adio rezervare.
Pe anunţ, pe bilet, peste tot , oră de începere a filmului: 19.00.
La 19.00 s-a stins lumina şi au început să bage reclame. De curiozitate m-am uitat şi la ceas, a durat fix 15 minute.

Nu mi se pare normal pentru că eu am plătit să văd un film, nu să îmi bage pe gât reclame la bănci, credite şi alte porcării.
Nu mi se pare normal pentru că în loc să văd filmul şi să îmi văd după aceea de ale mele pierd 15 minute că să mai scoată cinematograful un mic profit.

Oare se poate face ceva ?

8 comments

  1. nu am intalnit niciodata sa bage reclame la banci sau stiu eu ce produs la cinema, cel mult 1-2 trailere la filme ce urmeaza sa apara.

    adevarul e ca cinematografele isi fac destui bani din vanzarea de bilete+popcor si sucuri (sau ce mai vand), iar aia care fac ceea ce ai spus tu mai sus nu sunt altceva decat „foame de bani”. singurul lucru care ai putea sa il faci ar fi sa nu te mai duci acolo.

  2. Sunt total de acord cu tine. Nu mi se pare normal sa-mi pierd câte 15 minute din timpul meu pentru fiecare film vazut la cinema. Dar, peste tot in jurul nostru găsim publicitate fără să vrem, câteodată e utilă, de cele mai multe ori nu.

  3. Macar in ziar poti sa citesti doar articolele si reclamele sa le ignori. La cinema trebuie sa astepti pana se termina publicitatea, nu poti sa treci direct la film.

  4. Ai dreptate. Nu e corect. E timpul meu. Poate dupa 2 ore de film voiam sa merg in alta parte. Dar nu pot, ca nu am luat in calcul cele 15 minute de reclame…

  5. Nu e corect deloc, eu platesc ca sa vad un film, nu reclame. Daca baga reclame ar trebui ca filmul sa fie gratis ,nu ? 🙂

  6. nu ne mai ducem noi. se duc altii. sunt lacomi patronii si de aia accepta publicitate. ne luam toti home cinema. sau punem bani mai multi si ne facem camera de cinema privata si gata fara reclame. Mai putem inventa un nou concept de cinema : cinema fara reclame. La inceput erau doar reclame la filme.Acum s-au nesimtit rau si nu numai cu reclamele ci si cu pretul pentru produsele pe care le consumi in timpul filmului. de ex. o apa la 0.5 este 7 LEI. e nesimtire !

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.