zambesc.com RSS Feed

Nu va duceţi la Piraţii din Caraibe 4 !

Mie mi-au plăcut cele 3 filme ale seriei Piraţii din Caraibe. Chiar am stat acum câteva luni într-o zi şi le-am văzut pe toate 3, la rând. Şi da, de abia aşteptam să apăra partea a 4-a.
Aseară am fost la cinema să o văd. Slab de tot. Plictisitor. Nu vă recomand să vă pierdeţi timpul pe la cinema cu el.

Iar dacă tot insistaţi să mergeţi o să vă spun imediat ce m-a dezamăgit. Povestea filmului. Prea multe chestii puse în film fără rost.

Finalul, finalu a fost pur şi simplu idiot. După ce tot filmul toţi s-au chinuit să descopere fântâna tinereţi,i spaniolii (care nu aveau nici un obiect, nimic care să îi ghideze) ajung şi ei la fântână în acelşai timp cu restul aventurielilor. Dacă restul aveau un scop de înţeles spaniolii au venit acolo pur şi simplu să distrugă fântână. straight face
A, şi am aflat că sirenele sunt carnivore. Atunci când nu se îndrăgostesc şi se hotărăsc să ajute lumea.

Dacă totuşi vă târăşte cineva la film în nici un caz nu mergeţi la varianta 3D, scade mult din experienţa vizuală.

, ,
17 Comentarii
 1. HL :

  A zis pe data de 22 mai, 2011

  De ce povestesti din film?

  Poate am mai inaintat in varsta si am pierdut din farmecul filmului happy !

  Eu unul, urasc Cinematograful , am o fobie la floricele, sorbit din pai, telefoane mobile, fosnet de pungi…

 2. Andrei Dutu :

  A zis pe data de 22 mai, 2011

  Cum de ce? Ca sa fiu sigur ca nu va duceti tongue

 3. Andrei :

  A zis pe data de 22 mai, 2011

  @HL : Și eu urăsc foșnetele,sorbitul din pai și telefoanele mobile.Lumea n-ar trebui să aibă voie să intre cu nșpe mii de obiecte în sală.

 4. E normal ca la cinema să existe publicitate ? | Zambesc :

  A zis pe data de 23 mai, 2011

  […] nişte porcării când tu de fapt ai venit să vezi un film. Pentru care ai plătit. Caz concret. Piraţii din Caraibe 4. Ora de începere : 19.00Dacă îţi faci rezevare de acasă la cel târziu 18.15 (adică cu trei […]

 5. raducu :

  A zis pe data de 24 mai, 2011

  Filmul este bunicel, dar fata de primele 3 slab.

 6. adina :

  A zis pe data de 24 mai, 2011

  si eu am fost tarata la filmul asta big grin
  un film 3Degeabist

 7. maya :

  A zis pe data de 25 mai, 2011

  mie mi s-a parut cel mai fain din serie.plus ca mai amuzant ca restul

 8. th :

  A zis pe data de 26 mai, 2011

  Andrei zi-mi si mie te rog un film pe care l-ai vazut la cinematograf si care ti-a placut in decursul acestui an. si daca ti-a placut ce ti-a placut la el?

 9. Andrei Dutu :

  A zis pe data de 26 mai, 2011

 10. Alexa :

  A zis pe data de 27 mai, 2011

  Atunci cand apare un film si este genial,partea a2a o sa fie acceptabila si dupa,din rau in mai rau

 11. revlon :

  A zis pe data de 27 mai, 2011

  experienta la cinematograf… foarte slaba, poate si locurile de vina ( randul 3 imax )… aveam impresia ca ating ecranul angryangryangry… nici nu mai pomenesc vreo sansa de a vedea intreaga pelicula de la distanta aia.
  – legat de film, de acord, mult prea multe chestii aiurea aruncate… amestecate, una peste alta, a iesit un stufat de actiuni.
  – argumentul spaniolilor care ajung la fantana indiferent daca au sau nu cele necesare … cred ca e o ironie la adresa lor
  – legat insa de faptul ca au venit doar petntru a distruge fantana, ca nu au avut un scop ca al celorlalti participanti … este specificat in istorie modul lor bolnav ( al spaniolilor) de a-si raspandi propria religie si de a baga pe gat propril lor crez.. asa ca din acest punct de vedere, cred ca a fost corecta prezenta lor in film.
  – a, da … sirenele ( ca si personaje in aceasta lume a povestilor ) sunt personaje negative, nu as fi avut curajul sa spun chiar carnivore (ironie : a se vedea dintii de vampiri a la Twilight in atacul sirenelor )

 12. Ranjet :

  A zis pe data de 30 mai, 2011

  Mie personal mi-a placut, poate si pentru ca am fost indragostita de pirati inca de la inceput. Eu ii dau nota 9

 13. Geanina :

  A zis pe data de 28 iunie, 2011

  va rog din tot sufletul nu mai cometati despre Piati din caraibe eu ador acest film mie chiar imi place acest film .va rog nu mai faceti pe destepti.

 14. Geanina :

  A zis pe data de 28 iunie, 2011

  eu una ii dau 10,10,10.

 15. th :

  A zis pe data de 28 iunie, 2011

  @geanina nu te supara te rog. lumea poate comenta fiecare exprimandu-si parerea aici. daca tie iti place culoarea alba si altora le place culoarea rosie mai mult nu trebuie sa te superi. exista diversitate in lumea asta. din acest motiv e frumoasa. nu trebuie sa gandim sa simtim sa ne placa la toti aceleasi lucruri. nu e vorba ca cineva face pe desteptul pur si simplu isi spun parerile. au voie.

 16. sasuke :

  A zis pe data de 28 iunie, 2011

  bai prostilor daca mai spuneti ceva de pirati din caraibe o sa fiti morti in bataie ca voi sunteti prosti si scrieti niste prosti de doar un tampit si un handicapat le intelege nici aia nu ati vazut filmul e super si daca nu va intereseaza nu mai scrieti ca va ia ala cu cornite clar educatia voastra a ajuns in nas daca ati fost educati vreo data.

 17. Jack :

  A zis pe data de 5 ianuarie, 2012

  si eu le-am vazut pe toate trei super as mai vrea 3 laughing)


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*