zambesc.com RSS Feed

Concurentele la Miss Italia nu au voie cu bikini

Nu va alarmati…..nu vor defila in pielea goala, mai rau…. ar spune unii, sunt obligate sa poarte costume de baie care erau in voga pe vremea bunicii. Adica mai acoperite decat pana acum. Ceva in genul costumatiilor din filmele cu Sophia Loren, sper doar sa nu se ajunga la costumatia din filmele cu Charlie Chaplin. Din punctul meu de vedere uneori e mai interesanta o femei care nu arata tot, decat una care isi expune zonele neatinse de soare…si nu ma refer la cerul gurii aici.

Probabil vor fi multe pareri pro dar si multe contra, cred totusi ca un concurs de miss ar trebui sa scoata in evidenta si alte calitati ale unei femei. Normal frumusetea e principala conditie, dar aceasta e vizibila si daca femeia are ceva pe ea.

, , ,
3 Comentarii
 1. Doriana :

  A zis pe data de 15 august, 2012

  si moda se intoarce in timplaughing

 2. Laurentiu :

  A zis pe data de 26 august, 2012

  Daca se interzice bikini s-ar putea pune in practica defilarea in stare naturala big grin

 3. Gigel stranutatu :

  A zis pe data de 3 septembrie, 2012

  In anul 1766 o frumoasa domnisoara s-a nascut, aceea domnisoara acum e moarta.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*