Paulo Coelho se muta in Romania

Marele scriitor si-a adunat catrafusele si in acest moment este in drum catre Romania. Nu e vorba de o vizita, scriiitorul vine cu catel si purcel, adica cu tot ceea ce are el. Cu siguranta marele scriitor nu vine pentru a beneficia de pensia romaneasca si nici de vreun ajutor social. Pana in acest moment a primit o gramada de oferte cu locatii de gazduire, inclusiv Becali a fost de acord sa ii puna o vila la dispozitie.

prima carte a lu Borcea

Nastase a vrut sa ii ofere ferma sa de la tara. Insa toti au fost refuzati. Paulo Coelho a depus o cerere la Poarta Alba, doreste sa fie incarcerat. Cu alte cuvinte Coelho vrea la puscarie in Romania. Iata si interviul acordat de scriitor blogului Zambesc.com :

Zambesc.com :

– Domnule Coelho cu ce ocazie pe la noi ?

Paulo Coelho :

– Si eu vreau sa scriu o carte la doua luni, cum a facut Voiculescu sau Copos. Nu ar fi corect, etic, si nici moral, ca eu Coelho sa nu ajung intr-o astfel de locatie care pare mistica. Un loc unde si cel mai neted creier scoate pe banda lucrari stiintifice. Voi nici nu stiti ce comori aveti in Romania, Poarta Alba, Rahova , uau…. Ar trebui ca toti romanii sa beneficieze de o ,, portie ” de inspiratie. Aici in Romania ar trebui sa fie centru cultural al galaxiei..Ma scuzati am primit un sms, e un mesaj de la doamna J.K.Rowling, vine si ea in Romania. Deci va urma si continuarea la Harry Potter. Ar trebui sa se grabeasca, ca la cat e de bun locul de inspiratie, nu m-ar mira ca urmatoarea carte Harry Potter sa apara maine si sa il aibe autor pe Porcea, pardon Borcea. Acum va rog sa ma scuzati, ma grabesc, am auzit ca iar au fost retinuti niste politicieni si s-ar putea sa nu mai prind loc.

Zambesc.com :

– Multumim domnule Coelho pentru interviu, si speram sa va mai ganditi la alte solutii. Nu de alta insa mai nou, se pare ca exista si efecte adverse. Unii din cei care sunt cazati in ,, Centrele Culturale” lasa femeile insarcinate cu privirea. Si apai nu se stie cand va treziti cu vreo zece cereri de pensie alimentara, ca pe la noi e plin de Pelinel si alte sensibilitati feminine.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.