De ce persoanele cu handicap din Timisoara isi inmatriculeaza masinile in alte judete ?

Nu e vorba de vreun raport al politiei rutiere, e pur si simplu o constatare personala. La orice ora din zi sau din noapte pe locurile de parcare rezervate persoanelor cu dizabilitati gasim masini cu numere din alte judete. Preponderent din judetele aflate mai la sud. Probabil pe acolo ori fi alte reguli de circulatie.

parcare mall Timisoara

Spun asta deoarece nicio masina nu are insemne care i-ar da dreptul sa parcheze pe un loc rezervat. Dar poate cei care parcheaza au tot dreptul, ca doar nu niste hartii ii fac pe ei handicapati, ci or fi asa de la natura. Altfel nu pot sa imi explic de ce sa parchezi pe un loc rezervat chiar si atunci cand exista locuri de parcare libere ceva mai incolo.

Stiu, ceva mai incolo inseamna ca nu esti langa intrare in mall si implicit nu o sa vada nimeni ca tu ai masina din care scheauna Guta la maxim. Probabil nici nu ai timp sa cauti un loc de parcare, telefonul tau de ultima generatie suna non-stop, chiar daca e cu cartela reincarcabila. Esti o persoana extrem de ocupata, mai ales de cand ai postat pe facebook acel selfie in care esti tu alaturi de o shaorma cu de toate.

Asta nu inseamna ca toata lumea din sud e asa, doar o mare parte dintre cei care au ajuns la Timisoara.

3 comments

  1. N-am înțeles, mai nou, la handicapații mintal se dau carnete de conducere? Știu că se dădeau șoferi, de exemplu, la parlamentari… 😀

  2. Persoanele cu dizabilitati nu au nici o legatura cu indivizi acestea, ar fi o jignire sa ii comparam…..E vorba de educatie, bun simt, ce 7 ani de acasa, etc.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.