Vand patefon

Nu eu vand patefonul si nici nu am transformat blogul in site de anunturi. Insa cum spuneam si intr-un alt articol sunt pasionat de obiecte vechi si cred ca este foarte important ca un astfel de obiect sa isi gaseasca un posesor care il va aprecia si cel mai important il va conserva. In articolul la care am facut referire mai sus imi prezentam achizitia, adica un gramofon. De la acest articol a plecat si acest anunt al unui cititor. Deci anuntul suna in felul urmator :

,, Vand Patefon Kismet Odeonette fabricat in 1920, la acesta se mai adauga si o mica colectie de discuri din aceeasi perioada. ”

Pentru detalii si informatii : ko5min@yahoo .com, sau puteti posta aici pe blog.

Iata si cateava imagini pe care le-am primit de la cititorul blogului :

Cei care isi doresc acest produs le recomand sa ia legatura cu proprietarul, zambesc.com nu isi asuma nici o responsabilitate daca in cazul unei eventuale tranzactii vor aparea divergente sau alte probleme ce tin de vanzator sau cumparator.

3 comments

  1. Interesant, este perfect functional, oare ce pret are? Asta doar din curiozitate. Din pacate acum unde locuiesc chiar nu am spatiu pentru nimic dar in viitor cu o casa mai mare ar fi interesant sa am astfel de lucruri ici colo!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.