zambesc.com RSS Feed

Vand patefon

Nu eu vand patefonul si nici nu am transformat blogul in site de anunturi. Insa cum spuneam si intr-un alt articol sunt pasionat de obiecte vechi si cred ca este foarte important ca un astfel de obiect sa isi gaseasca un posesor care il va aprecia si cel mai important il va conserva. In articolul la care am facut referire mai sus imi prezentam achizitia, adica un gramofon. De la acest articol a plecat si acest anunt al unui cititor. Deci anuntul suna in felul urmator :

,, Vand Patefon Kismet Odeonette fabricat in 1920, la acesta se mai adauga si o mica colectie de discuri din aceeasi perioada. ”

Pentru detalii si informatii : ko5min@yahoo .com, sau puteti posta aici pe blog.

Iata si cateava imagini pe care le-am primit de la cititorul blogului :

Cei care isi doresc acest produs le recomand sa ia legatura cu proprietarul, zambesc.com nu isi asuma nici o responsabilitate daca in cazul unei eventuale tranzactii vor aparea divergente sau alte probleme ce tin de vanzator sau cumparator.

, ,
3 Comentarii
 1. Alina :

  A zis pe data de 4 octombrie, 2012

  Interesant, este perfect functional, oare ce pret are? Asta doar din curiozitate. Din pacate acum unde locuiesc chiar nu am spatiu pentru nimic dar in viitor cu o casa mai mare ar fi interesant sa am astfel de lucruri ici colo!

 2. dePop :

  A zis pe data de 4 octombrie, 2012

  Alina @

  Buna intrebare, asteptam raspuns de la proprietar.

 3. Cosmin :

  A zis pe data de 7 octombrie, 2012

  Pretul este 2.000 lei,impreuna cu cele 10 discuri.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*