zambesc.com RSS Feed

Orange recunoaste. Calitatea semnalului lor e in cel mai fericit caz „buna”

Pe siteul oficial Orange prezinta harta de acoperire.
In culori, ne arata cum e calitatea semnalului in tara. Redusa, moderata, buna, foarte buna si excelenta sunt cele 5 variante posibile.

Eu m-am uitat la harta, nu am gasit nicaieri calitatea senalului „foarte buna” sau „excelanta”. Am dat chiar si cu zoom.
Si nu m-am multumit doar cu privitul, am zis na, poate mai m-au lasat ochii. Am facut capturi de ecran si am analizat culorile in programe de editare grafica.
Acelasi rezultat.

E bine ca au avut curaj sa recunoasca.

, ,
11 Comentarii
 1. un Dan :

  A zis pe data de 7 februarie, 2011

  Personal folosesc serviciile a 3 operatori de telefonie mobila: Vodafone, Orange si Cosmote. Ma chinui cu cele 3 telefoane, pentru a fi mereu de gasit… asa mi se cere. Am avut semnal oriunde in tara pe cel putin un telefon. Dar ma deranjeaza ca zonele in care acum 10 era un semnal foarte prost pe Voda sau Orange, in acest moment sunt in aceeasi stare, si asta undeva prin judetul Teleorman, campie, open space… Cosmote are tot semnalul posibil acolo ca voce, dar ca date e varza.
  Nu inteleg de ce fiecare trebuie sa impanzeasca tara cu propriile relee cand isi pot face serviciile intre ei, folosind releul disponibil, cum fac alte state.
  Dar, ca de obicei, important e sa convingi clientul sa-ti dea bani 1,2,3 ani luna de luna, daca mai vrea sa foloseasca si reteaua… ghinionul lui.

 2. un Dan :

  A zis pe data de 7 februarie, 2011

  la postul de mai sus am vrut sa scriu „acum 10 ani” big grin

 3. ioana :

  A zis pe data de 7 februarie, 2011

  eu niciodata nu i-am inteles pe cei care sunt pe Orange! inca de la inceput si azi e la fel (!) au avut aceasta acoperire de 2 lei, nu poti vorbi ca lumea nici in orase, d’apoi pe campii!
  eu am un telefon cu 2 SIMuri, pe vodaf si pe orange (pe acesta il am de la sora mea..) si de aceea va spun din experienta!

 4. un Dan :

  A zis pe data de 7 februarie, 2011

  Si ca sa fiu si un pic on-topic: la Orange eroarea „Network busy” vine la pachet cu calitatea „buna” a semnalului?
  Este o eroare care mi-a marcat ultimii 7-8 ani din viata; nu depinde de telefon, nu depinde de sim, nu depinde de utilizator, nu depinde de locatie… este prezenta pe fiecare zi la datorie big grin

 5. Andrei Dutu :

  A zis pe data de 7 februarie, 2011

  Eu am abonament la Orange si sunt multumit de el. Pana acum nu am avut probleme cu semnalul.
  De asemenea am si net pe telefon tot de la Orange si merge ok.

 6. Adynezu' :

  A zis pe data de 7 februarie, 2011

  Sunt utilizator Orange, si toti din familie sunt Orange de cand ma stiu. Nu am avut niciodata probleme, chiar anul asta de revelion a fost prima oara cand am reusit sa dau telefoanelaughing….Si oricum, semnalul tine foarte mult si de telefon. De exemplu, un Lg Optimus One are antena dubla (e primu telefon de care aud ca are chestia asta), si va zic, locuri cu semnal 2-3 liniutze, telefonul asta le face 4. Nu stiu daca mai sunt alte telefoane, dar cei care au problema cu semnalul, ar trebui sa se orienteze si pe latura asta, a telefoanelor.

 7. Ana :

  A zis pe data de 7 februarie, 2011

  Da, dar de exmplu in varf de munte, in Fagarasi doar Orange avea semnal, de-abia dupa au venit vodafone si cosmote…

 8. Laurentiu :

  A zis pe data de 7 februarie, 2011

  Sunt utilizator cosmote, am fost vodafone, am fost orange.Eu in momentul de fata, chiar vreau sa-mi portez numarul in orange, semnal foarte bun, optiuni de internet bestiale.Cosmote, abia acum se lanseaza pe piata cu serviciile de internet, dar oricum sunt jos de tot.De exemplu, la orange cu 2 euro pe luna ai 50 Mb si unele siteuri pe care nu consumi din traficul inclus, iar la cosmote ai optiune de net, fara trafic inclus, in sensul in care poate fi folosit doar ca vizualizare site-uri si platesti 45 de centi pe zi sau ceva de genul.Daca descarci ai un tarif de 0.1 centi per Kb mai 1euro per Mb ceea ce e destul de mult.

 9. Andrei :

  A zis pe data de 8 februarie, 2011

  Da-i zoom maxim si o sa iasa excelenta happy

 10. Andrei Dutu :

  A zis pe data de 8 februarie, 2011

  Am dat. Si m-am uitat cu „color picker”.
  Tot „buna” e si in centrul Bucurestiului.
  Da-mi un exemplu unde e „excelent. Asta pana nu se sesizeaza Orange si modifica culorile hee hee

 11. PROBLEME SEMNAL ORANGE :

  A zis pe data de 13 iunie, 2013

  da, eu ma chinui de 1 an de zile, ma suna cunoscutii si imi zic ca pe unde sunt bagat ca nu ma pot contacta… unde sa fiu, in zona de oras, deci cu semnal…. am sunat si m-am certat cu ei dar tot degeaba, am schimbat doua simuri pina acum, ti-o arunca in fata pe aia ca stiti simul e defect mergeti si schimbati-l . … mai orange sunteti dobitoci ? ne mai fraieriTI mult ? am gasit solutia : PORTAREA !


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*