Cum arata harta Transilvaniei acum 500 de ani ?

Daca e sa analizam Transilvania pe o harta de acum 500 de ani nu prea e mare diferenta intre trecut si prezent. Adica drumuri cam tot pe acolo, nu prea putem spune ca am modificat harta construind nu stiu ce autostrazi. Proprietarii de terenuri, majoritatea straini, ca si acum 500 de ani. Singurul aspect care difera e lipsa padurilor, acestea au fost defrisate in proportie de 99% fata de acum…

Peştera Dâmbovicioara. Hartă, program, preţ

Am fost în weekend într-o mică excursie până la Peşteră Dâmbovicioara. Am ales să mergem aici în primul rând pentru că era relativ cea mai apropiată de Bucureşti şi cea în care puteam face o excursie de o zi. Puteţi alege mai multe variante pentru a ajunge acolo, noi am ales traseul Bucureşti Piteşti Câmpulung Rucăr.

Daca cautati un cabinet stomatologic in Bucuresti

Daca cautati un cabinet stomatologic in Bucuresti, va recomand eu unul: cabinet stomatologic Bucuresti”>Artex Dental. Cum am ajuns eu acolo?

Cum apar 3 linii pe fundul vreunei ape, cum ca a fost descoperita Atlantida

Azi dimineata, la radio, o stire de maxima importanta: A fost descoperita Atlantida ! Google Ocean, in procesul lor de cartografiere a oceanelor, a dat peste ceva linii pe fundul oceanului. Si gata, jurnalistii au dat verdictul: aia e Atlantida. Va las harta, sa va holbati si voi.

Orange recunoaste. Calitatea semnalului lor e in cel mai fericit caz „buna”

Pe siteul oficial Orange prezinta harta de acoperire. In culori, ne arata cum e calitatea semnalului in tara. Redusa, moderata, buna, foarte buna si excelenta sunt cele 5 variante posibile.

Anunt: vand pamant

Un scurt anunt, pentru cine e interesat:

Nume de strazi amuzante, din Bucuresti

Cateva strazi, din Bucuresti, cu nume care mie mi s-au parut amuzante. Daca am omis vreo strada cu un nume „interesant” sa nu va fie rusine. Tastati cu incredere. 😀 Pana atunci, iata lista de strazi:

Otopeni Air Show 2010

Pentru cine are chef sa mearga la Otopeni Air Show 2010 am cautat, si am si gasit programul oficial cat si harta cu locul unde va avea loc mitingul aviatic. Bine, am cautat in special pentru mine, deorece am in plan sa ma duc si eu.