7 comments

  1. Eu deduc urmatoarea morala: esti bun pentru fata daca ai ceva in plus fata de ce are ea, daca nu ai, protejeaza-te…
    Sunt rau, dar realist ­čśÇ

  2. Chiar nu e deloc hazliu …. ar trebui sa dea de gandit multora, in special parintilor pentru a oferi copiilor, fara nici o jena, o minima educatie sexuala.

  3. pare tare dureros. sunt destui care au aventuri de o noapte si nu folosesc prezervativ. nu stii cu cine te culci, nu stii ce are, daca are. Ai baut cam mult, te-ai indragostit de una instantaneu, ai vrajit-o si te poti nenorocii pe viata. Sau invers.

  4. @Daniela: pai si cand ai aventuri de o noapte e greu sa pui un prezervativ? cei care sunt genul asta iti dai seama ca poarta mereu la ei unul. Sau macar fetele, daca stiu ca se lasa usor, sa tina cu ele un prezervativ ca nu e greu.

  5. oau :))) ce poze…si sincer chiar e adevarat niciodata nu e bine sa faci sex neprotejat e mai bine sa te protejezi si nu patesti nimic nu te mai doare capu dar asa stiind ca ai facut sex neprotejat apar indoieli poate are ceva poate ramane gravida poate nu stiu ce….si asa nu ai nici un sens ce la voi baietii nu sau inventata prezervativu chiar daka multi baietii nu prea suporta dar e mai bine asa….

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.