zambesc.com RSS Feed

Sex neprotejat

Atentie daca faceti sex neprotejat. Pentru ca…

Sex neprotejat
Sex neprotejat

, , ,
7 Comentarii
 1. un Dan :

  A zis pe data de 7 februarie, 2011

  Eu deduc urmatoarea morala: esti bun pentru fata daca ai ceva in plus fata de ce are ea, daca nu ai, protejeaza-te…
  Sunt rau, dar realist big grin

 2. Saloane.ro :

  A zis pe data de 7 februarie, 2011

  pare hazliu – dar e dureros

 3. Horoscop :

  A zis pe data de 7 februarie, 2011

  Chiar nu e deloc hazliu …. ar trebui sa dea de gandit multora, in special parintilor pentru a oferi copiilor, fara nici o jena, o minima educatie sexuala.

 4. Daniela :

  A zis pe data de 8 februarie, 2011

  pare tare dureros. sunt destui care au aventuri de o noapte si nu folosesc prezervativ. nu stii cu cine te culci, nu stii ce are, daca are. Ai baut cam mult, te-ai indragostit de una instantaneu, ai vrajit-o si te poti nenorocii pe viata. Sau invers.

 5. cristian :

  A zis pe data de 8 februarie, 2011

  sex se face casa faci copi nu sa faci sex de placere

 6. Mihai :

  A zis pe data de 8 februarie, 2011

  @Daniela: pai si cand ai aventuri de o noapte e greu sa pui un prezervativ? cei care sunt genul asta iti dai seama ca poarta mereu la ei unul. Sau macar fetele, daca stiu ca se lasa usor, sa tina cu ele un prezervativ ca nu e greu.

 7. Anca :

  A zis pe data de 23 martie, 2011

  oau laughing) ce poze…si sincer chiar e adevarat niciodata nu e bine sa faci sex neprotejat e mai bine sa te protejezi si nu patesti nimic nu te mai doare capu dar asa stiind ca ai facut sex neprotejat apar indoieli poate are ceva poate ramane gravida poate nu stiu ce….si asa nu ai nici un sens ce la voi baietii nu sau inventata prezervativu chiar daka multi baietii nu prea suporta dar e mai bine asa….


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*