Cine este romanul care are 800 milioane dolari in banca elvetiana ?

Banca elvetiana HSBC este o institutie bancara care nu a refuzat niciun client pana acum. Cand spun client nu ma gandesc la oameni amarati ci la cei care veneau cu balotul de bani la banca, iar banca spunea ok, fara sa intrebe de unde vin banii. Treaba s-a complicat in ultimul timp, astfel ca astazi am aflat ca printre clientii acestei banci sunt si oarece romani. Personal nici nu ma…

Pomana un milion de dolari

O romanca care se ocupa de imaginea noastra prin Paris, adica cerseste pe acolo, a tras lozul cel mare. Nu, nu a jucat la loto, ci a folosit un slogan de genul ,, da-ti un leu pentru burdihanul meu”…

Facebook ma face milionar

Astazi am primit un mail care ma anunta ca tocmai am castigat un milion de dolari, in mod normal sterg imediat astfel de mesaje. Insa acesta parea a fi de la Facebook,…parea… Iata ce spune mesajul :

Apple din nou in judecata

A devenit deja un obicei ca firmele ce au oarece succes sa aibe si o groaza de procese cu diversi. Justificat sau nu occcidentalii nu stau pe ganduri cand e vorba sa intenteze un proces cuiva, mai ales daca acel cineva are si multi bani.

Mi-am ratat cariera

200 de milioane de dolari. Atata au descoperit politistii intr-o casa din Mexic. Aranjati frumos in stive. Trafic de droguri, crima organizata, trafic de persoane si alte indeletniciri au produs o asa suma imensa. Daca nu am avut si eu pe cineva care sa ma indrume, acum as fi fost milionar in dolari. $-)