zambesc.com RSS Feed

Cine este romanul care are 800 milioane dolari in banca elvetiana ?

Banca elvetiana HSBC este o institutie bancara care nu a refuzat niciun client pana acum. Cand spun client nu ma gandesc la oameni amarati ci la cei care veneau cu balotul de bani la banca, iar banca spunea ok, fara sa intrebe de unde vin banii. Treaba s-a complicat in ultimul timp, astfel ca astazi am aflat ca printre clientii acestei banci sunt si oarece romani. Personal nici nu ma mira. Ceea ce totusi ma surprinde e suma unuia dintre ei: 800 milioane dolari bani gheata.

Cu ce o fi dus banii ?

Daca mergea cu caruta la banca i-ar fi trebuit multi cai frumosi sa o faca. O fi mers cu tirurile ? Probabil, cat priveste de unde banii, pai nu e niciun mare secret, din Romania ca de aici lipsesc. Si acesta e numai unul din deponentii care se prezentau a fi din Romania, mai sunt circa 200 si ceva de persoane….Si noi ne plangem ca nu sunt bani, sosele, spitale si altele.

Cine este romanul cu 800 milioane dolari cash la Banca HSBC ?

Greu de nimerit romanasul cu pricina, adica sunt prea multi care ar putea avea un astfel de cont. Sau care au cont asemanator doar ca poate la alta banca. O fi Ponta, Udrea, Videanu, Voiculescu, Iliescu, Basescu? Sunt multi, cred ca mai degraba as incepe prin a exclude pe cei care sigur nu au cont la vreo banca elvetiana. Deci eu nu am , blogul Zambesc.com nu are, vecinul de peste drum nu, altfel nu ii taiau curentul. Cativa cunoscuti de-ai mei au ceva legat de bancile elvetiene, insa cei pe care ii cunosc au de dat si nu de luat. Deci tot la politicieni si acolitii lor ne intoarcem.

Ai cui sunt balotii de dolari din banca elvetiana ? Si cati are in total, ca ma gandesc ca nui-a depus toti la aceeasi banca si traieste din ajutor social.

, , , , , ,
5 Comentarii
 1. cari :

  A zis pe data de 10 februarie, 2015

  Ai observat bine! E clar un politician! Top 300 politicieni intrece top 300 capital la avere.

 2. reus :

  A zis pe data de 11 februarie, 2015

  Oare cine este norocosul/norocoasa cu un cont asa de frumos? Sigur nu e singurul cont cu o valoare asa mare.

 3. ini :

  A zis pe data de 17 februarie, 2015

  Oare cine, ca acuma i-a crescut francul, cine e fericitul… Cineva de la putere, nu dam numa ca nu e frumos.

 4. artie :

  A zis pe data de 21 februarie, 2015

  Ai nostri sunt balotii cu banii, numai ca ia depus cel ce a furat de la noi!

 5. Alex :

  A zis pe data de 25 februarie, 2015

  Si cica romanu’ n-are bani..el si restul pe care ii vezi la fiecare colt de strada la volanul unui s-classe sau m4…serios..


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*