Cine este romanul care are 800 milioane dolari in banca elvetiana ?

Banca elvetiana HSBC este o institutie bancara care nu a refuzat niciun client pana acum. Cand spun client nu ma gandesc la oameni amarati ci la cei care veneau cu balotul de bani la banca, iar banca spunea ok, fara sa intrebe de unde vin banii. Treaba s-a complicat in ultimul timp, astfel ca astazi am aflat ca printre clientii acestei banci sunt si oarece romani. Personal nici nu ma mira. Ceea ce totusi ma surprinde e suma unuia dintre ei: 800 milioane dolari bani gheata.

Cu ce o fi dus banii ?

Daca mergea cu caruta la banca i-ar fi trebuit multi cai frumosi sa o faca. O fi mers cu tirurile ? Probabil, cat priveste de unde banii, pai nu e niciun mare secret, din Romania ca de aici lipsesc. Si acesta e numai unul din deponentii care se prezentau a fi din Romania, mai sunt circa 200 si ceva de persoane….Si noi ne plangem ca nu sunt bani, sosele, spitale si altele.

Cine este romanul cu 800 milioane dolari cash la Banca HSBC ?

Greu de nimerit romanasul cu pricina, adica sunt prea multi care ar putea avea un astfel de cont. Sau care au cont asemanator doar ca poate la alta banca. O fi Ponta, Udrea, Videanu, Voiculescu, Iliescu, Basescu? Sunt multi, cred ca mai degraba as incepe prin a exclude pe cei care sigur nu au cont la vreo banca elvetiana. Deci eu nu am , blogul Zambesc.com nu are, vecinul de peste drum nu, altfel nu ii taiau curentul. Cativa cunoscuti de-ai mei au ceva legat de bancile elvetiene, insa cei pe care ii cunosc au de dat si nu de luat. Deci tot la politicieni si acolitii lor ne intoarcem.

Ai cui sunt balotii de dolari din banca elvetiana ? Si cati are in total, ca ma gandesc ca nui-a depus toti la aceeasi banca si traieste din ajutor social.

5 comments

  1. Oare cine este norocosul/norocoasa cu un cont asa de frumos? Sigur nu e singurul cont cu o valoare asa mare.

  2. Oare cine, ca acuma i-a crescut francul, cine e fericitul… Cineva de la putere, nu dam numa ca nu e frumos.

  3. Si cica romanu’ n-are bani..el si restul pe care ii vezi la fiecare colt de strada la volanul unui s-classe sau m4…serios..

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.