zambesc.com RSS Feed

Un roman din diaspora imita parlamentarii romani

Probabil va intrebati pe care parlamentari, pai e simplu, ii imita pe toti. Omul nu e un super talent, dar face ceea ce fac si alesii nostri in parlament, in tara. Adica daca parlamentarii fura si omul nostru s-a apucat de furat. Parlamentarii nostri dorm in timplul serviciului, pai la fel a facut si conationalul nostru, a adormit in timp ce debarasa lucrurile de valoare dintr-o locuinta. Iar dimineata cand sa plece cu bunurile furate a dat nas in nas cu proprietarul.

Evenimentul nu e ceva imaginar s-a intamplat zilele astea in Italia, in Toscana mai exact. Diferenta intre hotul roman din Italia si parlamentarii romani e ca hotul a fost prins imediat si judecat in regim de urgenta. Pe cand parlamentarii nostri se lasa prinsi ceva mai greu, ba chiar si atunci mai scapa cu suspendare sau arest la domiciliu ca asa e la moda acum.

, , ,
3 Comentarii
 1. daniel :

  A zis pe data de 7 februarie, 2015

  Si in Romania daca era prins era judecat cu urgenta. Crezi ca parlamentarii au nevoie de concurenta? De ce crezi ca sunt mai multi hoti in strainatate, nu mai are loc nimeni de ei happy

 2. Dare :

  A zis pe data de 10 februarie, 2015

  Parerea mea este ca ar trebuii ca marea lor majoritate sa fie inchisi, si sa restituie toti banii inapoi.

 3. artie :

  A zis pe data de 21 februarie, 2015

  Mai bine ii lasa liberii si le confisca toata averea si o depune in visteria statului, numai asa o sa avem si noi de castigat!


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*