zambesc.com RSS Feed

Pomana un milion de dolari

O romanca care se ocupa de imaginea noastra prin Paris, adica cerseste pe acolo, a tras lozul cel mare. Nu, nu a jucat la loto, ci a folosit un slogan de genul ,, da-ti un leu pentru burdihanul meu”…ceva pe acolo, iar un arabete cu banuti multi, a si decartat un milion de dolari. Asa ca sa aibe si ea. Deci inca un milionar roman, romanca de data aceasta.

Acum sa nu se supere francezii, da eu nu as mai condamna trupele de bronzati care fac ture du-te vino Paris – Romania. Informatia nu e sigura, e posibil sa fie o farsa, dar reclama sigur va avea efect, adica maine alte satre pleaca la drum.

, ,
3 Comentarii
 1. Alina :

  A zis pe data de 18 octombrie, 2012

  Nu cred ca afacut atatia banii insa totusi bronzatii astia ar trebui sa dispara de tot !

 2. dePop :

  A zis pe data de 18 octombrie, 2012

  Alina @
  exista imagini cu un geamantan cu bani care este lasat in fata unei cersetoare, acum ca e pe bune sau nu greu de spus.

 3. Nell :

  A zis pe data de 19 octombrie, 2012

  Pai sa mergem cu totii…


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*