Vaca e porc

Nu e o jignirea la adresa porcului si nici la cea a vacii, doar ca unii chiar nu au limite. O firma din Ungaria ( deci nu e vorba de romani ), a vandut carne de porc ca fiind de vaca. Nu e o greseala sau vreo eroare, vanzatorul a facut un efort pentru aceasta. Adica a colorat, pudrat, carnea si a vandut-o ca fiind de vaca. Ce mai conteaza tot carne e.

Ma intreb ce alte marsavii se mai fac daca s-a ajuns pana aici. Pana la urma nici nu stim ce mancam, sper doar sa nu cumparam pulpe de la miau in loc de cucurigu..:)……Un purcel in loc de vacuta mai merge, dar un hauhau in loc de be he, he..nu prea.

9 comments

  1. Oare un musulman si-ar fi dat seama de faptul ca mananca PORC si nu vaca?:D
    Ma gandesc ca daca in India s-ar vinde carne de vaca sub o alta denumire si te-ar afla, nu scapi viu de acolo…

  2. Am mai auzit de astfel de cazuri. Eh bine ca le-a dat tot carne..la noi au dat carne de cal in loc de vaca pana i-au prins cei de la OPC. Nu m-ar mira sa aflu ca am mancat si carne de ham ham…totul e posibil…

  3. Il acuzam pe Ceausescu ca ne baga soia in mezeluri….cat de naivi eram! Ce sanatoasa si gustoasa era mancarea (aia putina care era)! Adevarul asta este: ca nu stim ce mancam.

  4. AM vazut si eu asta la TV .. apreciez ca Suedezii cum au aflat au si facut cominicat spre toata Europa !

  5. Deci nu numai la noi se intampla asta…Ai dreptate Thoth ,pe vremea lui Ceausescu mancarea era extraordinara.Ne mai miram acum de ce avem cancere,de ce ne luptam cu kilogramele,sasmd

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.