zambesc.com RSS Feed

Muzeele lumii

Pentru cine a pierdut anuntul, Google a lansat o aplicatie prin intermediul careia puteti vizita muzeele lumii. Virtual evident.

Aplicatia se gaseste la adresa https://www.googleartproject.com/

, , , ,
7 Comentarii
 1. Gerhald :

  A zis pe data de 3 februarie, 2011

  Lumea nu are timp sa citeasca o amarata de carte sau sa mearga la o expozitie in buricul targului, degeaba ajunge atunci cultura online!

 2. alexandra :

  A zis pe data de 3 februarie, 2011

  E tare site-ul. Bine realizat. Si miscarea prin muzeu se face usor. Thums up! Merita vazut!

 3. ADRIAN-CALARASI :

  A zis pe data de 3 februarie, 2011

  4-7 februarie, Sala Palaturlui- festivalul miresei…gasesti acolo absolut ce vrei, machiaj,muzica,masini pentru nunta…..du-te poate mai iei vreo idee…..se poate machia mireasa de acum sa vada cum ii sta……am auzit laradio..winking..bafta

 4. Andrei Dutu :

  A zis pe data de 3 februarie, 2011

  Gerhald, unii isi mai fac timp winking
  ADRIAN, am fost acum 2 saptamani la un targ similar, momentan am mai luat o pauza cu pregatirile. big grin
  Oricum mersi de sugestie

 5. Google Art Project, muzeele lumii - Blogul unui întârziat » edoru.ro :

  A zis pe data de 3 februarie, 2011

  […] 2011 @ 21:520 Nu știu cât de nou sau vechi este acest proiect, dar eu am aflat de el astazi de la Andrei. Când am fost la Prado, am petrecut șase ore cu mândra admirând fiecare opera și […]

 6. Cristina Tane - Tabara de Tenis :

  A zis pe data de 5 februarie, 2011

  Util dar incomparabil cu vizitarea unui muzeu real chiar si unul din orasul tau.

  Nu intelegeti gresit! Apreciez aplicatiile Google si sunt printre oameii care spun ca lumea ii este datoare lui Google. Totusi trairile reale dau satisfactii incomparabile.

  Pentru multi pasiunea pentru sport a fost degradata fatal de privitul la TV si jocul pe console. Fiecare secunda petrecuta astfel ii tine „in lumea sportului” dar atat de departe de beneficiile si bucuriile reale ale sportului.

  Traiti bucuria de langa voi pentru ca exista si este mare. Mergeti la muzee reale, faceti sport real si invatati copii sa faca la fel.

  Zambesc

 7. Google Art Project, muzeele lumii | Blogul unui întârziat :

  A zis pe data de 20 septembrie, 2012

  […] știu cât de nou sau vechi este acest proiect, dar eu am aflat de el astazi de la Andrei. Când am fost la Prado, am petrecut șase ore cu mândra admirând fiecare opera și […]


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*