Va place Gimo.ro ?

In general daca te apuci sa critici pe cineva, chiar si atunci cand o faci constructiv, e posibil sa iesi destul de sifonat. Cei de la Gimo.ro insa cer acest lucru, ba mai mult vor sa-i rasplateasca pe cei mai buni, dovada si articolul lor de aici. In consecinta m-am hotarat si eu sa particip la concursul lansat de Gimo.ro,

Muzeele lumii

Pentru cine a pierdut anuntul, Google a lansat o aplicatie prin intermediul careia puteti vizita muzeele lumii. Virtual evident.

Mirese disperate

Am descoperit acum ca exista un site denumit MireseDisperate (miresedisperate.ro) :)) Cum sa ii pui siteului asa nume? Eu daca as fi femeie, si o viitoare mireasa, nu as intra in veci pe un asemenea site.

Script pentru fulgi de zapada pe site

Daca aveti chef sa va apara fulgi de zapada pe site, puteti folosi urmatorul script. Javascript cu tematica. Download. De asemenea si instalarea lui este foarte simpla.

Cat de repede se indexeaza un site in Google

Foarte repede. De fapt mai repede decat m-as fi asteptat. Mi-am luat un domeniu. Am instalat WordPress. Am publicat cateva articole. Am adaugat siteul in Webmaster Tools si am generat sitemap. A fost indexat de Google. Timp total: 2 zile.

Sa te cheme eMAG si sa nu iti mearga site-ul

Cum cautam eu sa imi cumpar un computer, m-am orientat asupra eMAG. Pentru ca au oferta bogata. Ma uit putin pe site, si descopar categoria Resigilate. Scormonesc putin si gasesc un sistem care corespundea nevoilor mele. OK, hai sa il cumpar. Dar intai sa aflu cateva detalii despre el.

Despre domeniu, gazduire, site

De cand m-am oferit sa realizez siteuri gratis, am fost contactat de diverse persoane care doreau sa aibe un site. Si am realizat ca nu toata lumea are cunostiinte tehnice pentru a sti ce e ala un domeniu, un pachet de gazduire, un site. Omul cand citeste „site gratis”, se asteapta sa apara siteul pe internet fara ca el sa nu plateasca nimic. Ceea ce, din pacate, nu corespunde cu…

Despre toateblogurile.ro

Un cititor de bloguri, care nu a avut rabdarea sa caute 5 secunde datele mele de contact L-) , ma anunta ca s-a lansat un nou proiect: www.toateblogurile.ro. Si, de curiozitate, m-am dus sa vad despre ce e vorba.

Simte-te ca pe mobil

Daca ai un site si esti curios cum se vede cand este accesat de pe un telefon mobil poti folosi folosi un servicul oferit gratuit de Google. Acum l-am descoperit si eu, se pare ca nu este promovat deloc. De fapt nu are nici macar un nume. :)) Asa ca o sa ii spun Serviciu de Afisat Siteurile in Versiunea pentru Mobil. Chiar l-am testat sa vad daca functioneaza cum…

Program de editare poze online

SUMO Paint este un program de editare poze online gratuit. Ce inseamna asta? Inseamna ca puteti sa editati orice imagine, fara a fi nevoie sa mai instalati un program in calculator. M-am uitat si eu putin prin el, se aseamana destul de mult cu Photoshop si e destul de intuitiv de folosit. Pentru a-l folosi nu trebuie sa instalati nimic special, doar sa aveti instalat Adobe Flash Player (pe care…