Registrul Comertului Timis isi vinde clientii

In tara asta se pare ca totul este de vanzare, vrei nu vrei, se gaseste cineva care sa te vanda. Acum ceva timp era o stire la tv despre bataia intre firmele de pompe funebre care, ca urmare a unui pont ajungeau inaintea Salvarii la accidente. Problema e ca pontul il primeau doua firme si asa a inceput scandalul pentru morti…Cine apuca primul un cadavru iesea castigator. Suna macabru, dar…

Unii romani de prin Italia fac greva desi au salarii de peste 2000 de euro

Turma de romani a blocat poarta grupului italian Mondo Convenienza. Romanii care muncesc in Italia au fost batuti de politie. Textul de mai sus descrie cateva titluri din presa italiana din ultimul timp. Intamplarea face sa am un prieten care de circa un an lucreaza in Italia si vrand nevrand a fost prins intr-un ,,joc romanesc” made in Italia. Persoana de care va povestesc a prins un post de sofer…

Ce este o firma fantoma ?

Am tot auzit de afaceri care mai de care facute pe ,, spinarea ‘’ unor firme fantoma. Acum sa nu va ganditi ca firma fantoma e un fel de strigoi care apare doar pe la miezul noptii si atunci daca e luna plina.

Suntem supercalificati

Astazi am avut o zi plina. A trebuit sa trebaluiesc prin cateva sute de cv-uri in depistarea celui mai potrivit lucrator comercial pentru firma la care lucrez.

Haine scumpe

Cand vine vorba de haine, incerc mai tot timpul sa aleg ceva care sa imi placa dar in mod obligatoriu sa existe un raport pret – calitate.

Etichete

De multe ori eticheta vinde produsul si este normal sa fie asa, eticheta fiind oglinda produsului, sursa care inglobeaza toate informatiile despre produs.

Vor sa ma faca milionar

Nu e vorba de vreo femeie care sa ma faca din miliardar milionar, de fapt nu sunt nici una nici alta, adica nici miliardar nici milionar.

A trecut si petrecerea de Craciun a firmei

Din pacate a trecut si petrecerea de Craciun a firmei. Si cred ca a fost una din cele mai tari petreceri organizate de o firma de la noi din tara. (*) De fapt, la majoritatea firmelor, petrecerea de Craciun e standard. Se merge intr-un restaurant/bar/club, se mananca, se bea, eventual se si danseaza si gata. Lumea merge acasa. E activitatile la petrecerea noastra de ieri au cuprins, printre altele, karting,…