Etichete

De multe ori eticheta vinde produsul si este normal sa fie asa, eticheta fiind oglinda produsului, sursa care inglobeaza toate informatiile despre produs. Ce nu am inteles niciodata si ma deranjeaza extrem de mult, sunt etichetele interioare. Mai ales cele de pe lenjerie, tricouri, maieuri, acele mici petice de material care contin informatii despre temperatura de spalare sau uneori nici atat, ci doar ,, made in Romania ” sau dupa caz. Niciodata nu citesc aceste informatii, in schimb etichetele sunt o pacoste, pur si simplu nu le suport, imi provoaca mancarime, ma jeneaza sunt total incomode.

Ca urmare fiecare obiect vestimentar este mai intai trecut prin foarfeca si asa reusesc sa dau jos eticheta, insa nu tot timpul e ok. La anumite produse raman resturi in cusatura care sunt si mai deranjante, iar la altele reusesc sa tai cusatura……si asa am un tricou nou care trebuie cusut. Poate se va gandi vreo firma sa gaseasca alta locatie pentru aceste etichete. Pana la urma ar fi si o metoda de fidelizare a clientilor. Pana atunci o sa traiesc cu impresia ca am pureci.

11 comments

  1. clar ca eticheta face ca produsul sa se vanda este una din strategiile de marketing si conteaza si unde este asezat produsul la raft de ex cel mai bine se vinde un produs cand este asezat la nivelul capului unde iti sare cel mai repede in ochi respectivul produs .

  2. Si pe mine ma enerveaza etichetele alea, in special cele care se pot rupe (din materialul ala tare asa ca hartia) si dupa ce le rupi marginea aia e si mai enervanta.

  3. Si mie imi provoaca mancarime si iritatie, mai ales vara, si de fiecare data incerc sa scap de ele. Unele sunt chiar kilomentrice, gen cele de la nike, addidas si firme mai renumite. E important sa aflam detalii gen: materialul din care sunt fabricate, temperatura la care trebuie spalate sau daca se spala la masina automata, insa ar trebui totusi sa gaseasca alta solutie. O eticheta externa care poate fi taiata inainte de purtare cred ca e suficienta… citesti atunci ce vrei sa afli.

  4. :)):))…ai naibii pureceii astia, sa stii ca sunt tricouri care au eticetele in margine joc si nu sunt incomode, dar eu le am din italia, nus in romania daca sunt, dar sunt cu totul de acord cu tine, sunt super incomode…

  5. Eticheta si mai ales publicitatea/promovarea de care au parte. Un bun exemplu il reprezinta medicamentele noastre in comparatie cu cele importate.

  6. Si eu am problema asta, mai ales ca de la un timp eticheta nu este una…sunt multe…ca o carte cu cateva pagini deja.cred ca in afara de indicatiile de ingrijire al produsulu toate celelalte ar trebui sa fie doar lipite pe haina, sau prinse, cum am vazut si sigla firmei, cu un ac de siguranta

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.