zambesc.com RSS Feed

Registrul Comertului Timis isi vinde clientii

In tara asta se pare ca totul este de vanzare, vrei nu vrei, se gaseste cineva care sa te vanda. Acum ceva timp era o stire la tv despre bataia intre firmele de pompe funebre care, ca urmare a unui pont ajungeau inaintea Salvarii la accidente. Problema e ca pontul il primeau doua firme si asa a inceput scandalul pentru morti…Cine apuca primul un cadavru iesea castigator. Suna macabru, dar asta e realiatea. Astazi am aflat de la o cunostinta ca inclusiv Registrul Comertului Timis da ponturi. O cunostinta s-a apucat de facut un srl, a demarat documentatia, cand sa ajunga aproape de final cu actele au inceput telefoanele si mesajele. Primul telefon de la RDS, evident oferta pentru noua firma, al doilea telefon de la Romtelecom, idem oferta pentru noua firma. Firma care inca nu avea actele gata. Si lucrurile nu se opresc aici, mai vine inca o oferta de data aceasta mesaj sms. Iata mesajul :

,,Mult succes cu societatea nou infiintata !Va stam la dispozitie pentru prezenta dumneavoastra in mediul online prin realizare site, gazduire si inregistrare domenii. In mediul offline va putem promova prin sms, flayere si pliante! Ovinetwork 0377100525 ” …Adica nu doar va contactam printr-un ,, spam” ci mai facem spam si la comanda.

Repet firma inca nu avea actele gata si cu toate acestea vanatoarea a inceput. Or fi date publice dar nici chiar asa. Sincer de la Ovinetwork sau cum se numeste firma ma astept la un spam sau alte mizerii. Dar cand in hora avem RDS si Romtelecom, ma intreb unde e decenta ?
Cat priveste Registrul Comertului, sau angajatii acestei institutii daca mi s-ar intampla mie as fi cerut explicatii. Cred ca acceptam prea multe.

, , ,
3 Comentarii
 1. ernes :

  A zis pe data de 27 februarie, 2015

  laughing Foarte amuzant

 2. dePop :

  A zis pe data de 27 februarie, 2015

  Ce este amuzant ?

 3. Daniel :

  A zis pe data de 4 martie, 2015

  Mda…nu e nimic amuzant! Dar si daca nu te amuzi, o iei razna, serios!


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*