Credit de la bancomat in doua minute

Nu este nici o reclama mincinoasa, chiar este posibil sa iei un credit instant fara sa vorbesti cu nimeni. Pur si simplu te prezinti la bancomat iti scanezi buletinul, introduci un numar de telefon si gata poti tasta suma dorita. Pare o poveste sf, dar nu este asa. Sistemul functioneaza unde nici nu va ganditi, bancomatul exista in Rusia. Proprietarul acestui sistem de creditatre este un milionar rus care a facut avere din jocuri de noroc. Lucru acesta mie imi cam spune tot, adica nu cred ca omul sa intampine probleme cu recuperatul banilor. Probabil ca inapoi ia de toate, incepand de la dinti, rinichi in sus.

Nu stiu cat ar functiona la noi o astfel de poveste. Adica nu imi pun problema ca nu ar avea clienti, ba dimpotriva. Problema pe care o vad eu ar fi cu recuperatul, nu e vorba ca s-ar opune romanii cand ar fi vizitati de racheti, ci faptul ca romanii nu prea mai au nici dinti, iar rinichii, ficatul le sunt cam praf.

Pana la urma nici nu cred ca ii intereseaza piata romaneasca pe rusi, aici concurenta e mare. Avem noi Providentii, Cetelemi si alti racheti care dau credite fara numar si dupa, iau pielea, dintii si ce se mai poate ­čÖé .

2 comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.