Politia fantoma

Stiu ca titlul suna un pic mai ciudat, dar am mai scris de curand de alte fantome, as ca merge si de data aceasta. Zilele trecute am facut un drum in interes de serviciu pana in Brasov, in drumul meu am trecut prin Sibiu. De fapt ceea ce vreau sa relatez s-a intamplat la intoarcere cand am ocolit Sibiul pe centura. Dupa oboseala acumulata si plictiseala de atata condus ma aflam intr-o stare total apatica, eram aproape adormit. Cand deodata vad o masina de politie, franez brusc fara sa realizez ca respectiva masina era intr-un loc total nefiresc, era ceva nelalocul lui.

Dupa cum se vede si in imaginea de mai jos, masina care de fapt nu e masina este cocotata pe scuarul din sensul giratoriu. Insa cum eu eram cu gandul in alta parte mi-a fost imposibil sa realizez despre ce este vorba. Desi pana la urma daca ma gandesc bine, am si o scuza pe langa acel mulaj care se vrea masina de politie sunt urme cum altcineva ar fi incercat sa isi ,, parcheze ” masina.

Pana la urma esenta acestui articol ar fi urmatoarea :

Cine a incercat sa isi parcheze masina langa cea a politiei ?

Eu as avea cateva variante :

1. Un politist a vazut masina colegilor si a incercat si el sa parcheze alaturi.
2. Un ,, iubitor” de politisti a crezut ca i-a prins pe picior gresit, insa nu i-a nimerit.
3. Posibil sa fi fost parcate doua masini de politie, insa una momentan este la revizie.

Evident sunt cateva pareri, poate aveti alte sugestii.

10 comments

  1. Sunt satul pana peste cap de politia asta de 2 lei. Ma intorceam de la Bucuresti intr-o noapte si am luat-o pe centura unde era blocat. Am iesit din masina sa ii intreb pe unde pot sa o iau sa ies pe pe autostrada catre Constanta si nici macar nu au deschis gura, a fluturat batul ala intr-un sictir total.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.