Kinder Bueno si marketingul

Probabil toti stiti produsele de la Kinder Bueno, daca nu le-ati gustat sigur v-a ,, intoxicat’’ reclama de la tv. Pentru mine nu e decat un produs din gama dulciuri, insa noua campanie publicitara mi-a atras atentia. Adica nu prea inteleg, de ce sa dai 100 posete de lux ca premiu la un produs care in campania publicitara trecuta se adresa copiilor. Parca copiii ar trebui sa fie tinta, iar eu nu prea cunosc niciun copil care sa isi doreasca o poseta de lux, ma refer la copii normali.

O posteta de lux acopera alt target…, pitipoance de Dorobanti,..mananca si ele Kinder Bueno ?..Parca mancau altceva…..Ok, o fi pentru mame, dar chiar nu s-au gasit alte premii ? Bine ca nu se vand impreuna cu contraceptive, rujuri, catuse roz, sau mai stiu eu ce accesoriu….

10 comments

  1. Daca tineti bine minte si in reclamele anterioare era o tipa murdara toata la gura de ciocolata…tot la kinder bueno. Deci nu prea vor ei sa atraga copii…

  2. Era o reclama in care si mama si copilul mancau kinder bueno, si adica nu e doar pt copii. Si oricum mamele sunt cu dulciurile la copii si toate cele, deci e normal sa fie si ele premiate. Odata ce devin mame oricum nu le mai ia nimeni posete de lux ca nu mai au bani :))

  3. Marele succes al celor de la Kinder a fost acel ou din ciocolata, restul sunt asa doar ca sa fim la moda, o find cumparate dar nu le gasesc hazul sa fiu sincer…

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.